Категория
География, опубликовано 01.06.2020 11:30

З географії контрольна , дуже треба!!! До ть!!!

1.Африка всіяна гарячими точками збройних конфліктів. Укажіть країну, в якій у результаті тривалих громадянських війн населення Півдня, яке дотримується традиційних вірувань або християнства, оголошень його суверенною державою, незалежно від арабо мовної ісламської Півночі цієї країни.

а)Ботсвана б)Єгипет в)Мадагаскар г)Судан

2. За рівнем економічного розвитку країни Африка належить до типу країн, що розвиваються. Назвіть які з-поміж них мають найвищі показники ВВП та індексу людського розвитку.

а)Гвінея,Сенегал

б)Єгипет,Алжир

в)Нігер,Чад

г)Сомалі,Еритрея

3. Розвиток сільського господарства в країнах Африки часто має моно культурний напрям. Що є товаром монокультурної спеціалізації призначеним для експорту в Єгипті?

а)ваніль

б)кава

в)сизиль

г)фінік

4. Хімічні промисловості Африки Світове значення має виробництво мінеральних добрив. Назвіть країну, в якій воно є галуззю міжнародної спеціалізації.

а)Мадагаскар

б)Марокко

в)ПАР

г)Сомалі

5. Торгові зв'язки африканських країн що мають вихід до морів і океанів, здійснює морський транспорт. Назвіть міста що є великими портами в Африці

а)Аддис-Абеба,Найробі

б)Александрія,Кейптаун

в)Ніамей,Нджамена

г)Преторія,Лусака

6. Установіть відповідність між країнами Африки та покладами руди кольорових металів, з видобування якої вони утримують передові позиції у світі чи регіоні.

1.ПАР (світовий лідер),Зімбабве (третє місце в світі)

2.Гвінея (третє місце в світі), Габон

3.ДР Конго, Замбія ("пояс" провідні світові виробники)

4.ПАР(один із світових лідерів, Гана, Малі (регіональні лідери)

а)боксити

б)золото

в)мідь

г)киновар

д)платина

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Европа
Атлантический океан 
Балтийское, Средиземное, Черное, Азовское, Северное, Лигурийское, Адриатическое, Тирренское, Ионическое, Ирландское, Мраморное, Альборан, Ваттовое, Кельтское, Эгейское, Балеарское 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сельское хозяйство и горнодобывающая промышленность

Надеюсь, я правильно понял ваш вопрос =D
Ответ
Ответ оставил: Гость
Гора Кука
Магелланов пролив
Пролив Дрейка 
Море Лаптевых
Берингов пролив
Город Ливингстон

Я пока более пока не проходил.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Атмосфе́ра Земли — газовая оболочка, окружающая планету Землю, одна из геосфер


Другие вопросы по географии

✅ Ответов: 1 на вопрос по географии: З географії контрольна , дуже треба!!! До ть!!!1.Африка всіяна гарячими точками збройних конфліктів. Укажіть країну, в якій у результаті тривалих громадянських війн населення Півдня, яке дотримується традиційних вірувань або християнства, оголошень його суверенною державою, незалежно від арабо мовної ісламської Півночі цієї країни.а)Ботсвана б)Єгип... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube