Категория
География, опубликовано 18.03.2019 09:40

Як пояснити досить високий відсоток виробництва електроенергії на тес

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Пояснити просто - інерція раз, відпрацьована давно налагоджена технологія -два, гідроелектростанції добре працюють тільки в горах,  а в європі всі гірські річки вже запряжені, а в росії гір небагато - три, аес будуються довго від 6 років росіянами до 11 років французами і до 20-ти років ійцями та американцями - чотири, аес після фукусіми і чорнобиля населення боїться - п'ять (особливо німецьке населення) , урану 235 у світі залишилося на кілька років роботи аес, а технологію залучення 238 урану розробляють тільки росіяни і індуси - шість.і, до речі, баранчик не прав. ккд аес - стандартної аес - нижче, ніж у сучасної вугільної тес - пар в турбіну в півтора рази гаряче вугілля приходить, ніж з атома. а зміг від вугілля і нафти так, не слабкий, он китайці, у них енергетика в основному, вугільна, плачуть і плюються
Ответ
Ответ оставил: Гость
Длинный приток — Миссури.Река Арканзас является вторым по длине притоком реки Миссисипи. Самым полноводным притоком является река Огайо. Крупнейшими притоками Миссисипиявляются — Иллинойс (левые), Де-Мойн, Ред-Ривер (правые)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Барометр або Гігрометр 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Индийский океан Южное полушария Между берегамиАфрики Евразии Австралия и Антарктиды


Другие вопросы по географии

Вопрос
География, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
География, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по географии: Як пояснити досить високий відсоток виробництва електроенергії на тес... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube