Категория
Геометрия, опубликовано 01.02.2019 12:40

Знайдіть довжину відрізка mn і координати його середини якщо m(4; -5) n(-3; -1)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Где с=const
Ответ
Ответ оставил: Гость

я дуже часто замислююсь над тим, що може зробити мене по-справжньому щасливою. насправді, для цього потрібно небагато: прекрасне самопочуття, близькі люди поряд, затишна атмосфера. щастя у дрібницях: в улюбленій справі, у прекрасній погоді, у вогниках нічного міста або зоряному небі. щастя живе в середині нас, його потрібно пробудити.

  але інколи бувають хвилини, у які я не можу почуватися щасливою. це відбувається, коли у близьких для мене людей виникають проблеми зі здоров'ям, їх щось турбує. тоді у мене болить душа за моїх рідних. проте минає час, проблеми минають. і у такі хвилини я починаю усвідомлювати, як мало потрібно для щастя! я щаслива людина, адже маю все для цього: прекрасну родину, відданих друзів, хобі та радість від того, що я живу.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Рассмотрим треугольники адк и кдс. Через их равенство докажем, что ак=кс
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ответ на поставленный вопрос вроде бы такой: 1 ознака; 2 ознака.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Оалпащщищклмшадвлмллад


Другие вопросы по геометрии

Вопрос
Геометрия, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по геометрии: Знайдіть довжину відрізка mn і координати його середини якщо m(4; -5) n(-3; -1)... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube