Категория
Информатика, опубликовано 07.06.2020 00:42

Ваш менший брат, учень п’ятого класу, отримав домашнє завдання підготувати картку порівняння казки «Ріпка» в українській та російській інтерпретації. Оскільки вашому братові потрібна до він звернувся до вас. Знайдіть зміст казки, використавши друковані чи електронні джерела.Створіть картку альбомної орієнтації, розмістивши на ній обидва варіанти у два стовпці. Відформатуйте текст за своїм смаком. Використайте для оформлення ефект буквиці, обрамлення. Додайте ілюстрацію до казки. Підготуйте документ до друку.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
На одном локальном можно сохранить 20 ГБ
Ответ
Ответ оставил: Гость
Для кодирования одного из 128 символов требуется log(2)128 = 7 бит (2^7=128).
Объем сообщения = 2057*7 бит = 2057*7 / 8 байт = 2057*7 / (8*1024) Кбайт ≈ 1,8 Кбайт 

Ответ
Ответ оставил: Гость
2)#include<iostream>#include <stdlib.h>#include<math.h>using namespace std;int main(){int c=0, b;do{

    b = pow( c, 2);    c++;    cout << b << " ";}    while(c<51);    system("pause");
}


1)#include<iostream>#include <stdlib.h>#include<math.h>using namespace std;int main(){int c=0, b;
    while(c<51){

    b = pow( c, 2);    c++;    cout << b << " ";}    system("pause");
}
3)#include<iostream>#include <stdlib.h>#include<math.h>using namespace std;int main(){int c=0, b;
    for(c; c<51; c++){

    b = pow( c, 2);    cout << b << " ";}    system("pause");
}
Ответ
Ответ оставил: Гость
Авторское право — в объективном смысле институт гражданского права, регулирующий правоотношения, связанные с созданием и использованием (изданием, исполнением, показом и т. д.) произведений науки, литературы или искусства, то есть объективных результатов творческой деятельности людей в этих областях.
Скачивание информации из Интернета - иногда может быть опасным т.к. на некоторые файлы/информацию распространяется авторское право. Тем самым можно навредить себе если информация будет использоваться в публичных целях.


Другие вопросы по информатике

✅ Ответов: 2 на вопрос по информатике: Ваш менший брат, учень п’ятого класу, отримав домашнє завдання підготувати картку порівняння казки «Ріпка» в українській та російській інтерпретації. Оскільки вашому братові потрібна до він звернувся до вас. Знайдіть зміст казки, використавши друковані чи електронні джерела.Створіть картку альбомної орієнтації, розмістивши на ній обидва варіанти у... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube