Категория
Информатика, опубликовано 01.06.2023 02:11

Что может чат gpt, какие возможности, хитрости?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Chat GPT – чат-бот на базі штучного інтелекту, який здатний спілкуватися в режимі реального часу, навіть у вигляді суперечки, а також за лічені секунди виводити помилки в коді та писати сценарії, вірші та текстовий контент. Технологію представила компанія OpenAI, одним із засновників якої був Ілон Маск.

Універсальний бот з'явився у листопаді 2022 року і одразу облетів увесь світ. Його реалізовували за до суперкомп'ютера Azure AI, а як мовну модель використовували технологію від OpenAI – GPT-3,5.

Цікавим був сам процес навчання Chat GPT. Для нього використовували систему зв'язку з людиною та величезний масив тексту, а потім переучували багато разів, використовуючи відповіді самого чат-бота. Таким чином, вдалося досягти ще коректніших результатів генерації. Розробники хотіли зробити його максимально “людським” і простим для взаємодії.

За даними аналітиків Bloomberg чат-бот універсальний. Його можна використовувати не тільки для написання тексту чи віршів, а й для:

проведення фінансового аналізу;

генерація простого коду;

вибудовування прогнозів;

резюм технічних статей;

створення персональних порад;

реалізації етичних відповідей

Ответ
Ответ оставил: Гость
C++
int rec(int n){
if(n==1) return 6;
return (6+9*(n-1))*rec(n-1);
}
Ответ
Ответ оставил: Гость
А дальше???????????????
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Если в документе имеются рисунки (изображения), то их нужно сжать, уменьшить в размере или уменьшить качество.

2. Если нет, то скорее всего поможет изменение размера текста.


Другие вопросы по информатике

Вопрос
Информатика, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по информатике: Что может чат gpt, какие возможности, хитрости?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube