Категория
История, опубликовано 09.01.2019 16:01

7 (1, 5б. ) Установіть послідовність цитованих подій:
А “. . . Якщо ж ви не припините вперто мріяти про відділення народності, про незалежну Польщу і про всі химери, ви накличете на себе великі нещастя. Я наказав збудуватитут цитадель і вам оголошую, що при найменшому невдоволенні, я розгромлюмісто, зруйную Варшаву і вже точно не я її відновлюватиму. . . ”
Б “Бувають в історії народів дати, які немовби розривають надвоє їхнє життя й кладуть межу високу посеред рівного шляху історичних подій… Ми маємо таку історичну дату–це… рік. Того року прилетіла перша ластівка українського національного відродження–невеличка книжка, од якої початок нового українського письменства рахуємо…”
В “У законодавчому та виконавчому відносинах все Росії діляться на 13 Держав, 2 області і 368 Повіти або повітів. . . і по цьому припущенню Росія поділяється на: . . . Чорноморську (Київ) . . . , Українську (Харків) . Імператор є: Верховний Чиновник Російського Уряду. Він поєднує в собі всю виконавчу владу. . . ”
Г “Русалка Дністровая”, хоч і який незначний її зміст, які неясні думки в ній висказані — була свого часу явищем наскрізь революційним. ”

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Он убивал животных и ел, тут меню вовсе и нету.лол
Ответ
Ответ оставил: Гость
Даты? Если даты то вот
1) 23.02.1617
2)25.12.1690
3)дату не помню но 988 год
4)?????
Ответ
Ответ оставил: Гость
Занимает империя Чингис-хана

Пометь мой ответ как лучший-удачной учёбы!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Почему так мало балов??)


Другие вопросы по истории

Вопрос
История, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по истории: 7 (1, 5б. ) Установіть послідовність цитованих подій: А “. . . Якщо ж ви не припините вперто мріяти про відділення народності, про незалежну Польщу і про всі химери, ви накличете на себе великі нещастя. Я наказав збудуватитут цитадель і вам оголошую, що при найменшому невдоволенні, я розгромлюмісто, зруйную Варшаву і вже точно не я її відновлюватим... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube