Категория
История, опубликовано 24.11.2019 16:12


твір на тему: "як я уявляю середньовічне місто? "
!

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:

напевно, кожна людина хоче прогулятися по середньовічному місту. шкода, що зараз будують тільки сучасні будинки, тому в середньовічне місто або замок можна потрапити тільки на екскурсію. з них зробили музеї, яких вже не відчуєш цієї атмосфери того часу.

а як би хотілося пройти серед вузьких вуличок, закупитися продуктами у жвавих перекупок на базарі, а ввечері піти на ! а ще краще - проїхатися в кареті, як попелюшка! тільки зовсім не хочеться, щоб розкішний наряд після півночі перетворився на лахміття, а карета - на гарбуз.

у середньовічному місті кожна вулиця дихає чарівністю, будинки зберігають легенди, а кішки вночі розпові один одному казки на дахах. а ще в середньовіччі були дуже гарні костюми. дівчата носили пишні сукні, а чоловіки - розшиті камінням камзоли.

зараз не побачиш і справжнього лицаря. а раніше вони здійснювали подвиги і складали вірші на честь своїх серця. кажуть, їх обладунки могли важити багато. отже, чоловіки були набагато сильнішими, ніж зараз. я навіть не уявляю, наскільки важко було їх коням. лицарі були ще й дуже сміливими, адже не кожна людина зважиться битися на турнірі.

а взагалі, в середньовічних містах дуже красиво. не зустрінеш двох однакових будинків - всі вони відрізнялися один від одного. а в центрі міста стояв замок, що належав якомусь багатому феодалу. вечорами там запалювали камін, а коридори висвітлювали смолоскипами. у замках часто влаштовували бенкети, де подавали свіжу дичину, яку тільки що мисливці. а в баштах жили , лякаючи ночами всіх мешканців. я думаю, у замку дуже страшно залишатися вночі, адже кожну тінь можна прийняти за жахливе чудовисько.

мені б дуже хотілося потрапити в середньовічне місто хоча б на один день. а краще - пожити в замку! носити найдорожчі і красиві наряди, брати участь в , скакати на коні, їздити на полювання. може бути, мені вдалося побачити цей привид. але ті часи залишилися тільки в старовинних билинах, казках і легендах. а нам залишається тільки малювати їх у своїй уяві.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Дата: 1356 год, событие: Битва при Пуатье, результат: поражение Франции, заключение перемирия в 1360 году.
Дата: 146 год, событие: Сражение у Креси, результат: поражение Франции.
Дата: 1428 - 1429 гг., Осада Орлеана, результат: снятие осады коронация карла ∨ll, перелом в ходе войны.
Дата: 1415 год, событие: Сражение при Азенкуре, результат: поражение Франции, захват Парижа.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ты правильно ответил))))))))):):):):):)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Будда-это индийский принц Гаутама Сиддхартха-Будда, родившийся в 563 г. до.н.э.


Другие вопросы по истории

Вопрос
История, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по истории: твір на тему: "як я уявляю середньовічне місто? " !... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube