Категория
История, опубликовано 07.06.2020 02:21

Історія виникнення бальних танців

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Кожний, хто хоче навчитись танцювати і має достатню наполегливість в навчанні, може стати справжнім танцюристом. Танець складається із декількох фігур, якими без особливих труднощів можуть оволодіти всі бажаючі. Безсумнівно, композиції рухів прикрашають танець, але це тільки доповнення. Краще танцювати най ші фігури, підкоряючись ритму, чим складніші композиції, але в приближеному ритмі. Тільки завдяки ритму ми отримуємо справжнє задоволення від танцю.

Бальні танці – це група парних танців, що має народні витоки і виконуються на вечорах, балах, змаганнях.

З величезної різноманітності як елітних, так і народних танців. В групу бальних потрапили танці, що характеризуються за двома ознаками: всі бальні танці є парними; пару складають чоловік і жінка, танцюючи з дотриманням фізичного контакту.

Метою статті є спроба висвітлити історію виникнення та становлення бальних танців у світі. Відповідно до мети постають наступні завдання: встановити основні етапи становлення бальних танців, висвітлити історію становлення бальних танців на території Східної Європи.

З давніх часів люди прагнули налагоджувати відношення з представниками різних кругів суспільства. З цією метою влаштовувалися бали.

Бал із французької – збори численного суспільства осіб обох статей для танців.

В Росії бали почали влаштовуватися по указу Петра І з 1718 р. Вони називалися асамблеями. На асамблеях вели ділові бесіди, палили трубки, пили вино, грали в шашки і шахи. Головною розвагою були танці. Не відразу далося нашим предкам мистецтво невимушеного світського спілкування. Перший час в перервах між танцями всі сиділи як німі. Після смерті Петра І в Росії закінчилася епоха асамблей і почалася епоха балів. Майстрових вже не за придворний етикет став строгішим. Сповіщати про бали стали не барабанним боєм, а спеціальним за Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Церковная реформа (Стоглавый собор), военная реформа (укрепление вооруженных сил), правовая реформа (Судебник 1550 г.), административная реформа (упорядочивание приказов), реформа местного самоуправления (ограничение местничества, передача функций от кормленщиков к выборным лицам), денежная реформа (создание единой монетарной системы в стране)… Смысл всех преобразований - укрепление самодержавной власти
Ответ
Ответ оставил: Гость
Это означает.если не ошибаюсь-шумное празднование накануне беды.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Украиной (б) .......ь


Другие вопросы по истории

✅ Ответов: 2 на вопрос по истории: Історія виникнення бальних танців... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube