Категория
История, опубликовано 07.06.2020 01:57

Чому не всі письменники, музиканти, театральні діячі, що були вихідцями з українських земель, є представниками української культури?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Відповідь:

Пояснення:

Томущо в деяких з них батькі украінці а вони себе не почювають украінцями й переізжять до інших стран

Ответ
Ответ оставил: Гость

Можлива відповідь:

Як на мене, то це тому, що багато з українських митців проживали та творили не на території України, тому спадщина, яку вони після себе залишили не належить до укаїнської культури. Окрім того, такі країни, як, наприклад, Росія не вважають багатьох українських діячів, які проживали на їх території, українськими, вони вважають їх, і їх творчість зокрема, своїм здобутком.

Ответ
Ответ оставил: Гость
США и СССР, не?.........

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ну насколько я знаю, это были их потомки, а тоесть ойратские племёна.
 
Ответ
Ответ оставил: Гость
На данный момент Япония является одной из самых развитых стран. Япония стремится покорять всю технологию. У японцев очень много свободного времени т.к за них все делают роботы. Япония не спит по ночам. нуу.. вот поэтому и отличается от стран Европы


Другие вопросы по истории

Вопрос
История, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по истории: Чому не всі письменники, музиканти, театральні діячі, що були вихідцями з українських земель, є представниками української культури?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube