Категория
История, опубликовано 06.06.2020 20:13

Передумови опришківства

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

425

Пошаговое объяснение:

4%=100%/25%

100%=25*25%

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:100% ровно 75

Пошаговое объяснение:

Так как мы делаем сто - 25 и получаем 75

Ответ
Ответ оставил: Гость

Не знаємо, длячого ставлено сих Бойчукових опришків перед галицкій суд городскій, між тим коли Баюрака і товаришів єго ставлено пять лїт тому назад перед міскій суд станіславівскій а засуд смерти дано до потвердженя власти домініяльній. Можна би думати, що суд городскій, більше вправний до таких річей, умів з обвинених лїпше видобути зізнаня, дізнатись правди, і що з повних та докладно уложених протоколів виведе яснїйшій образ дїяльности обвинених розбійників, нїж би то удалось судовій лаві міщаньскій. Тимчасом противно. Така сама путаниця в укладаню питань, ставленє тих самих питань всїм опришкам, без огляду, чи вина у всїх однакова, чи инша, так caмo, або й ще більше, ба навіть з якимсь завзятєм перебивано тут і там опришкови, коли незавізваний став сам добровільно оповідати від кінця до кінця свою розбишацку карієру. Анї одного разу не знаходимо, щоби суд змагав ся вияснити правду, коли зізнаня одного опришка не згоджували ся з зізнанями другого, або коли котрий попадав в суперечність з самим собою. Бувало й так, що обвинений став виводити сам з себе щось нового, о чім суд не знав, як н. пр. зачав признаватись до якогось розбою, не обнятого жадною точкою в готовім списї питань — а суд перебивав єго оповіданє, не давав єму говорити і переходив до дальшого. Тим і стало ся, що ті протоколи, яко жерело историчне, хоч зовсїм вірне, не дають богато добутку историчного. Баюракови позволила була лава міщаньска хоч виговоритись і списала досить точно єго оповіданє в протоколї, — тут не було і на стілько дотепу і терпеливости.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Правление Ивана IV оказало значительное влияние на всю дальнейшую историю России, которая именно в эпоху его царствования оформилась как централизованное государство. Иван Грозный родился 25 августа 1530 г., ему суждено было стать последним российским монархом, принадлежавшим к династии Рюриковичей.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Это написано в учебнике, почитай не ленись

Ответ
Ответ оставил: Гость
Геройческие подвиги
                     


ну вот напремер


Другие вопросы по истории

Вопрос
История, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по истории: Передумови опришківства... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube