Категория
История, опубликовано 07.06.2020 01:27

Что означает слово Данил?​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Відповідь:

Пояснення:

Данило - спокійний і добрий хлопчик. Характером більше схожий на матір. Хворіє мало. Любить рухливі ігри. Товариський, постійно оточений друзями. Даниниїл не виносить неправди, може навіть розлютитися, але відразу швидко відходить і зла довго не пам'ятає. Народжені взимку Данили завжди талановиті й домагаються багато чого в житті. "Осінні" розважливі, трохи егоїстичні. Освоюють найрізноманітніші професії. Можуть бути інженерами, художниками, підприємцями, кухарями, водіями, будівельниками.

Перший шлюб не завжди складається вдало. Любить дітей, але дружині по будинку ніякої до не робить. Любить проводити час на дачі або на природі. Може захоплюватися риболовлею або полюванням. До їжі байдужий і не буде сваритися із дружиною із приводу несмачного обіду. П'є небагато, але може захопитися картами. Багато уваги приділяє своїм дітям. Стежить за їхнім навчанням, відвідує батьківські збори.

Ответ
Ответ оставил: Гость

это имя

Объяснение:

имя Даниил означает "судья мой Бог" или "Бог мой судья".

Ответ
Ответ оставил: Гость
У тебя не прилеплена картинка
Ответ
Ответ оставил: Гость
Возможно, в Иерусалиме.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Монголы
кровожадные жестокие
убивал грабили захватывали
монголы -азиатские державцы
тираны


Другие вопросы по истории

Вопрос
История, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по истории: Что означает слово Данил?​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube