Категория
История, опубликовано 06.06.2020 22:15

Б

Чому, на Вашу думку, саме президент отримав найбільші повноваження в системі влади США? Яке значення для розвитку демократії в США мала поправка до Конституції, що дозволяла громадян володіти зброєю?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Відповідь: отвеееет

Пояснення:

Ответ
Ответ оставил: Гость

На мою думку, президент отримав найбільші повноваження, тому, що Саме слово «президент», що у перекладі з латини означає «той, що сидить попереду», було відоме ще за античних часів, однак ним називали не політичного діяча, а головуючого на зібраннях. Ймовірно, саме тому це слово було обране для позначення голови новоствореної американської держави, адже тоді у ній було вкрай упереджене ставлення до будь-якого правителя, оскільки колишні британські колонії тривалий час перебували під утиском британського монарха, а слово «президент» не несло негативних асоціацій.

2.Найвідомішим випадком трактування другої поправки є судовий процес 2008 року під назвою «Округ Колумбія проти Геллера». Під час цього процесу Верховний Суд США ухвалив декілька рішень[1]:

Що розуміти під поняттям «... організована міліція ...»(у іншому варіанті перекладу — ополчення): усіх громадян чи чоловіків певного віку, що мають право носити зброю? Згідно з рішенням суду, поняття «організована міліція» йде від середньовічної Англії, де вільні люди були зобов'язані вступати в королівське ополчення із власною зброєю.

«... право народу мати і носити зброю ...»: чи це поняття обмежується виключно використанням зброї у військових цілях чи й у особистих? Згідно з рішенням суду, друга поправка не обмежує громадян у володінні та носінні зброї у власних цілях.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Россия,Казахстан,Германия
Ответ
Ответ оставил: Гость
1939-1945 году была.....................
Ответ
Ответ оставил: Гость
Что?
Я учу руссуий так шо хз


Другие вопросы по истории

Вопрос
История, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
История, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
История, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по истории: Б Чому, на Вашу думку, саме президент отримав найбільші повноваження в системі влади США? Яке значення для розвитку демократії в США мала поправка до Конституції, що дозволяла громадян володіти зброєю?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube