Категория
Химия, опубликовано 06.02.2019 04:00

Виведіть формування основного положення теорії хімічної будови

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

основні положення теорії хімічної будови органічних сполук• у хімічних сполуках атоми зєднуються між собою у перному порядку відповідно до їх валентності, що визначає хімічну будову молекул; • хімічні і фізичні властивості огранічних сполук залежать як від природи і кількості атомів, що входять до їх складу, так і від хімічної будови молекул; • для кожної емпіричної формули можна вивести певну кількість теоретично можливих структур (ізомерів); • кожна органічна речовина має лише одну формулу хімічної будови, яка дає уявлення про властивості даної сполуки; • у молекулах існує взаємний вплив атомів як бепосередно звязаних, так і безпосередньо не звязаних один з одним.теорія о.м.бутлерова має значення для розвитку хімії, оскільки визначає основні особливості хімічної будови молекул. на основі терії о.м.бутлерова розроблено сучасну номенклатуру і класифікацію органічних сполук.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Hey I was wondering if you could send me a copy of the paper to the bottom of the page for the first time and the other day and the rest is history of the paper to the bottom
Ответ
Ответ оставил: Гость
1)
по моему вроде бы так
не даю гарантий что это правильно

Ответ
Ответ оставил: Гость
Если помог нажми кнопку Спасибо)))


Другие вопросы по химии

✅ Ответов: 1 на вопрос по химии: Виведіть формування основного положення теорії хімічної будови... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube