Категория
Химия, опубликовано 06.06.2020 21:30

ХИМИЯ ПТМОГИТЕ
1. Насипте у пробірку трохи порошку магній оксиду. Додайте 2-3 мл хлоридної кислоти, для кращого розчинення нагрійте реакційну суміш у полум'ї спиртівки. (Пригадайте, як правильно нагрівати вміст пробірки). Що гаєте? Напишіть рівняння реакції. Вкажіть тип реакції, дайте назви продуктам реакції. За- значте, до якого класу неорганічних речовин належать реагенти та продукти реакції. 2. До вмісту першої пробірки додайте 0,5-1 мл розчину натрій гідроксиду. Що гаєте? Напишіть рівняння реакції. Вка- жіть тип реакції, назви продуктів реакції. Зазначте, до якого класу неорганічних речовин належать реагенти та продукти реакції. 3. У ту ж пробірку додайте розчин сульфатної кислоти до пов- ного розчинення осаду. Напишіть рівняння реакції. Вкажіть тип реакції, назви продуктів реакції. Зазначте, до якого класу неорга- нічних речовин належать реагенти та продукти реакції. 4. Напишіть рівняння термічного розкладу магній гідроксиду. Вкажіть тип реакції, дайте назви продуктам реакції, визначте наледнисть до класу неорганичных речовин​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Палыла прьабм ааьмьаьч пдаьаьмат

Объяснение:

Гы гы сам делай

Ответ
Ответ оставил: Гость
Дано во 2ой задачи напиши в комент
Ответ
Ответ оставил: Гость
Решение есть на фотографии
Ответ
Ответ оставил: Гость
Кислотный оксид + вода = кислота, например, Р2О5 + 3Н2О = 2Н3РО4, 
но у фосфора бывает кислота НРО3 - метафосфорная кислота. В этих кислотах степень окисления фосфора равна +5. Проверь сам обе формулы по степеням окисления, если степени окислений у кислорода -2 и у водорода +1 (сумма должна дать 0!).


Другие вопросы по химии

✅ Ответов: 2 на вопрос по химии: ХИМИЯ ПТМОГИТЕ1. Насипте у пробірку трохи порошку магній оксиду. Додайте 2-3 мл хлоридної кислоти, для кращого розчинення нагрійте реакційну суміш у полум'ї спиртівки. (Пригадайте, як правильно нагрівати вміст пробірки). Що гаєте? Напишіть рівняння реакції. Вкажіть тип реакції, дайте назви продуктам реакції. За- значте, до якого класу неорганічних... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube