Категория
Химия, опубликовано 07.06.2020 00:01

Історичне значення вогню​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Вогонь – щоденний супутник людини. Він потрібний всюди: в житлових будинках, на заводах і фабриках. - Вогонь є символом Олімпійських ігор. - Перед Вічним вогнем біля могили Невідомого солдата люди схиляють голови, віддаючи шану загиблим. Які джерела вогню використовували первісні люди? Благоговійно схиляла первісна людина свої коліна перед природою. Але підкоривши собі вогонь – одну із найгрізніших стихійних сил, зробила його слухняним знаряддям свого життя ще на дуже ранньому щабелі розвитку, людина відчула себе не рабом природи, а її рівним партнером. Першим вогнем, яким скористалася для своїх потреб первісна людина, був вогонь небесний: від блискавок, природних пожеж, вивержень вулканів, полум'я природних газових свердловин…
Але прийшов час, коли первісні люди почали розуміти, що вогонь створює тепло в печері, а їжа приготовлена ​​на вогні - набагато смачніша. Вогнем від багать людина уночі відганяла від свого житла диких звірів. Згодом людина овододіла вмінням за до вогню обпалювати свій глиняний посуд і начиння. Вогонь став у нагоді при виплавці металів із руд, виготовленні металевих інструментів і зброї, Тоді люди почали «приручати вогонь», постійно підтримуючи його хмизом і дровами. Стародавні люди ретельно стежили за вогнем навіть призначалися чергові - відповідальні за те, щоб вогонь не згас.
Завдяки вогню люди еволюціонували та згодом стали виготовляти зброю з міді, олова, заліза. Навчилися отримувати золото, робити прикраси, випалювати посуд з глини, стали цивілізованішими та розумнішими. Вогонь – ворог Вогонь згубив мільйони людей. За своїми трагічними наслідками пожежі не поступаються епідеміям, посухам та іншим нещастям. - Вогонь - супутник війн. Його використовували вороги як зброю для підпалів, тортур. - Пожежі - це величезна проблема. . Щороку у світі стається 5 мільйонів пожеж. Щогодини у вогні гине 1 людина, кожен третій загиблий – дитина. Щодня в Україні виникає до 120 пожеж, в яких гине в середньому 7 чоловік. Кожні 2-3 дні у містах і селах від пожеж гинуть люди.
Ответ
Ответ оставил: Гость
По уравнению Вант - гофа
ΔV=Y^(t2-t1)/10
ΔV= 2^(215-15)/10
ΔV=2^20
ΔV=1 048 576
ответ : в 1 048 576 раза
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ступені окиснення дорівнюють: C+4 H-1
Ответ
Ответ оставил: Гость
А) 4P + 5O2 -> 2P2O5
б) 4Al + 3O2 -> 2Al2O3


Другие вопросы по химии

✅ Ответов: 2 на вопрос по химии: Історичне значення вогню​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube