Категория
Химия, опубликовано 29.05.2020 11:29

1. Mg3(PO4)2 + 3H2SO4 = 3 MgSO4 + 2 H3PO4
2. MgCl2 = Mg+Cl2 -
ионное уравнение ​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Смотрим в пастулаты в Свойства кислот, правило взаимодействие с основаниями : При взаимодействии кислот с основаниями образуется соответствующая соль и вода. Потом мы смотрим в таблицу "Растворимость кислот, оснований и солей в воде", далее похожие вычеркиваем и записываем ответ.
Ответ
Ответ оставил: Гость
2Cu(NO3)2 = 2CuO + 4NO2 + O2
По уравнению реакции:
n(NO2)= 4 моль
V(NO2)=22,4*4=89,6 л
n(O2)=1 моль
V(O2)=1*22,4=22,4 л
Ответ:V(NO2)=89,6 л
           V(O2)=22,4 л
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ручаюся, ви не раз помічали що-небудь на зразок того, як мамине срібне кільце з часом темніє. Або як іржавіє цвях. Або як згоряють до золи дерев’яні поліна. Ну а якщо мама не любить срібло, а в походи ви не ніколи не ходили, та як заварюється чайний пакетик в чашці бачили точно. Що спільного у всіх цих прикладів? А те, що всі вони відносяться до хімічних явищ. Хімічні явища в побуті До них відносяться ті що можна спостерігати в повсякденному житті сучасної людини. Деякі з них зовсім прості і очевидні, будь-хто може спостерігати їх на своїй кухні: наприклад, заварювання чаю. Нагріті окропом чаїнки змінюють свої властивості, в результаті змінюється і склад води: вона набуває інший колір, смак і властивості. Тобто виходить нова речовина. Якщо в цей же чай насипати цукор, в результаті хімічної реакції вийде розчин, який знову буде володіти набором нових характеристик. У першу чергу, новим, солодким, смаком. На прикладі міцної (концентрованої) чайної заварки можете самостійно провести і ще один досвід: освітлити чай за допомогою часточки лимона. Через кислоту, що містяться в лимонному соці, рідина ще раз змінить свій склад. Які ще явища ви можете спостерігати в побуті? Наприклад, до хімічних явищ належить процес згоряння палива в двигуні. Якщо спростити, реакцію згоряння палива в двигуні можна описати так: кисень + паливо = вода + вуглекислий газ. Взагалі в камері двигуна внутрішнього згоряння відбувається кілька реакцій, в яких задіяні паливо (вуглеводні), повітря і іскра запалювання. А точніше, не просто паливо — паливно-повітряна суміш з вуглеводнів, кисню, азоту. Перед запалюванням суміш стискається і нагрівається. Згоряння суміші відбувається в частки секунди, в підсумку зв’язок між атомами водню і вуглецю руйнується. Завдяки цьому вивільняється велика кількість енергії, яка приводить в рух поршень, а той — колінчастий вал. Надалі атоми водню і вуглецю з’єднуються з атомами кисню, утворюється вода і вуглекислий газ.


:)



Ответ
Ответ оставил: Гость
Mr(HNO3)=1+14+16×3=63
15+48=63


Другие вопросы по химии

✅ Ответов: 3 на вопрос по химии: 1. Mg3(PO4)2 + 3H2SO4 = 3 MgSO4 + 2 H3PO4 2. MgCl2 = Mg+Cl2 - ионное уравнение ​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube