Категория
Литература, опубликовано 23.03.2019 08:20

Чи потрібно дослухатись до порад батьків? твір-роздум.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
    батьки це такі люди, які завжди готові тобі у складну хвилину і ніколи не побажають тобі зла. слухати їх поради завжди корисно.     у житті бувають різні ситуації і часом нам потрібні настанови. у кого ми можемо запитати питання, які нас хвилюють? звичайно у батьків! не потрібно соромитися запитувати у них свої питання, бо батьки підкажуть найправільніший спосіб розв'язання. а в залежності від ситуації може і самі візьмуться за вирішення проблеми.     найкраще слухати батьківські поради, бо вони вже достатньо прожили, багато чого чули й бачили і з задоволенням поділяться досвідом зі своїми дітьми.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Димооооооооооооонннннннннннн
Ответ
Ответ оставил: Гость
Хорунжий
1. Добрий козак.

Катря – жінка молодого хорунжого
1. — Ах, яка-бо ти! Нестотно мале дитинятко,— годилась через силу Орися
Михайло Завістний
1. Сотник, з золотою китицею на правому плечі; високий, широкоплечий, з сивими довгими вусами, з шрамом на лівім виску, він подібен до могучего дуба, що нажив собі силу під бурхотом бур.

Островерхий
1. …з чорними, ледве закрученими вусиками, з підголеною хвацько чуприною, з ознакою хорунжого на лівім плечі
Ответ
Ответ оставил: Гость
Не знаю---------------сорян


Другие вопросы по литературе

✅ Ответов: 1 на вопрос по литературе: Чи потрібно дослухатись до порад батьків? твір-роздум.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube