Категория
Литература, опубликовано 09.12.2019 22:28

Художні засоби до 5 і 6 розділа твору гуси лебеді летять

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
У творі Чарльза Діккенса "Різдвяна пісня у прозі" ми познайомилися з головним персонажем Скруджем. Це непривабливий тип людини. "Скрудж був справжній жмикрут: він умів міцно схопити людину, як кліщами, придушити, скрутити, згребти". Він був жадібний, твердий і гострий, як камінь, потайний і схожий на слимака. Погляд у Скруджа був такий холодний, що від нього можна було замерзнути. Чи страшні для нас сніг, град, ураган? Так. Але й вони часом змінюються, а Скрудж ніколи не змінювався. Навіть собаки сліпців боялися його поганого ока. Одним словом, це була дуже погана людина. Чарльз Діккенс описав його з самого початку так, щоб зразу дати зрозуміти, що нічого гарного у Скруджеві не було. Але привид Марлея і три духи вирішили врятувати Скруджа й допомогли йому змінитися. Він побачив себе малим і самотнім, побачив свою ласкаву сестру й родину Боба. А ще побачив свою смерть і зрозумів, що ніхто про нього не може сказати нічого доброго. Тому вирішив змінитися. Тепер Скрудж став щедрим і веселим. Він зрозумів, що гарні справи й добре серце набагато важливіші за скупість і грубість.

Мені здається, що такі люди, як колишній Скрудж, є і тепер. Я їм співчуваю. Це нещасні люди. І я всім бажаю бути щасливими й щедрими. Треба мати добре серце, посміхатися людям, тоді всім буде веселіше і світліше.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Пугачёв готов прожить короткую, но яркую жизнь. А Гринев не создан для войны и хочет долгой и тихой жизни
Ответ
Ответ оставил: Гость
Мой брат в данный момент маленький, но уже красивый. У него голубые глаза, они ясные, словно синее небо. Волосы у братишки не кудрявые, а прямые. Он блондин. Но больше всего в Пашиной внешности мне нравится его носик. Он малюсенький и немножко задран вверх. Это здорово подчёркивает его характер: Паша выглядит задорным и веселым благодаря носу. И есть ещё одна особенность в его внешности. Он всегда румяный, и это так интересно. В любое время года румянец на Пашиных щечках обеспечен.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Федя_одежда:пёстрая ситцевая рубаха с жёлтой каёмкой, новый армячок
Федя_взгляд:умный, полурассеянная улыбка.
Федя_возраст: ~14 лет
Федя_занятие:??? (сама не знаю)
Федя отн. авт.: уважение
Павел_1: одеждой не щеголял, она состояла из  замашной рубахи, из заплатных портов
Павел_2:глядел умно и прямо
Павел_3:~12 лет
Павел_4:???
павел_5: он понравился автору     
Илюша1: новые лапти и онучи 
Илюша2: словно щурился от огня 
Илюша3: ~12 лет
Илюша4: ???
Илюша5: какая-то жалость
Ваня - почти всегда спал его особо автор не описывает


Другие вопросы по литературе

✅ Ответов: 3 на вопрос по литературе: Художні засоби до 5 і 6 розділа твору гуси лебеді летять... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube