Категория
Литература, опубликовано 26.03.2019 10:10

Почему чехов назвал свой рассказ "человек в футляре"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Потому что в нем рассказывается о человеке, которой хотел полностью отстраниться, укрыться от внешнего мира. он даже  носил все вещи в чехлах:   поднимал воротник,ездил с поднятым верхом и был слишком правильным , т.е отстраненным человеком. также он был замкнут в себе, у него не было друзей. плохой характер, неправильное восприятие мира - вот, что его отстранило от мира сего.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Описывается жизнь чиновника , который всего боялся и жил закрыто как в футляре
Ответ
Ответ оставил: Гость
Разведчиком он стал. Но это не точно
Ответ
Ответ оставил: Гость
Редьярд Кіплінг біографія скорочено англійського письменника викладена в цій статті.
                    Редьярд Кіплінг коротка біографія
 Народився Кіплінг 30 грудня 1865 в індійському місті Бомбей, батько його був професором у школі мистецтв. У 6 років він переїхав до Англії, де жив і навчався в приватному пансіоні. В 1878 році Кіплінг вступив до військової школи. Оскільки він не проявив особливої тяги до навчання й не зміг заслужити собі стипендію, у 1882 року йому довелося повернутися в Індію, і почав працювати в місцевій газеті. Саме в ті часи проявилася його велика пристрасть до літератури, тоді ж Кіплінг написав і опублікував перші оповідання. Кіплінг стає репортером і журналістом в Індії. Потім подорожує по Азії, США в якості кореспондента. У 1889 році подорожує Англією, потім оселяється в Лондоні, де твори Кіплінга знаходять велику популярність. У 1890 році виходить перший роман «Світло згасло»). В Лондоні, Кіплінг одружується. Але незабаром через матеріальні проблеми переїжджає до родичів дружини у США. Саме там Д. Р. Кіплінг написав свої найвідоміші твори для дітей: «Книга джунглів» (перша і друга книги). У 1899 році письменник повертається до Англії, в тому ж році подорожує Південною Африкою. Через два роки Кіплінг публікує одне з найбільш вдалих своїх творів — роман «Кім». Серед інших відомих творів письменника: «Пак з Горбів», «Нагороди і феї». Під час Першої світової війни творчість Кіплінга стає менш плідною, багато часу він проводить, працюючи в Червоному Хресті . Перше десятиліття 20-го століття принесло Кіплінґові велику популярність. В 1907 році він отримав Нобелівську премію з літератури. В 1910 році Кіплінг написав знаменитий вірш «Якщо…» (англ. If…). Під час Першої світової війни загинув його єдиний син Джон. Реакцією на цю трагедію стала участь Кіплінґа в роботі комісії догляду за могилами невідомого солдата. Кіплінг продовжував свою літературну діяльність до початку 30-х років, хоча успіх супроводив йому все менше і менше. З 1915 року письменник страждав від гастриту, який згодом виявився виразкою. Помер Редьярд Кіплінг від прориву виразки 18 січня 1936 у Лондоні. Похований у Куточку поетів у Вестмінстерському абатстві.
Ответ
Ответ оставил: Гость
ШЕЛ МАЛЬЧИК ПО ТРАПИНКИ УВИДЕЛ ПТИЧКИ НА ВЕТКИ СИДЯТ ОН ИХ ПОЖИЛЕЛ И ПОСТРОИЛ ИМ СКВАРЕШНИК


Другие вопросы по литературе

✅ Ответов: 2 на вопрос по литературе: Почему чехов назвал свой рассказ "человек в футляре"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube