Категория
Литература, опубликовано 06.04.2019 11:50

Порівняльна характеристика образів тому й гека

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Порівняльна характеристика тома сойєра і  гекльберрі фінна том сойєр і гек фін — герої роману марка твена. умови життя тома і гекльберрі. (обидва — сироти, однак життям тома опікується тітка поллі, яка по-своєму любить племінника, хоча з-поміж двох хлопчиків, тома і сіда, виділяє слухняного, але підлого сіда. вона намагається виховувати тома суворими , змушує його працювати, ходити до церкви та до школи. гек живе сам і щодня має дбати про їжу та дах над головою, він більш самостійний та серйозний, ніж бешкетник том.) навчання тома і гека. (том навчається у недільній школі, має зубрити тексти з біблії. крім того, вдома тітка поллі контролює його поведінку і вимагає вчиняти правильно, по-християнському. гек ніде не навчається, йому обтяжливе будь-яке навчання. тому справжньою школою для гека стає життя, у якому гека навчають люди, яких він зустрів, і обставини. це навчання іноді зовсім небезпечне, та й навчитися на вулиці можна чого завгодно. наприклад, життя навчило гека палити, то ж перші радощі свободи для тома виявилися свободою тютюнопаління, через шо томові стало дуже погано.) пригоди як навчання. (обидва хлопчики дуже цінують вільне життя, однак воно приносить небезпечні пригоди для обох і тільки марк твен щоразу рятує своїх героїв. у реальному житті хлопці за першої ж пригоди покалічилися б, або зовсім лишилися життя.) якості характерів тома і гека. (обидва — веселі бешкетники, але гек більш досвідчений у життєвих питаннях, він може вижити в будь-якій ситуації, а том ніколи не знає, куди його нові фантазії. гек самостійніший, ніж том, не любить підкорятися, виконувати те, чого не хоче. том — дитина, він намагається знайти компроміс зі світом дорослих, влаштувати все так, шоб усім було добре. яскраве підтвердження цьому — випадок із фарбуванням паркана.) чому том і гек — друзі? обидва хлопчики — з різних соціальних прошарків, тому тітка поллі не дозволяє томові товаришувати із геком. однак у них є дуже важливі для дружби спільні речі: однакова любов до волі та пригод, не-сприймання насильства та примусу, почуття справедливості, відданості.
Ответ
Ответ оставил: Гость
А фото где вышлите фото
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тебе сочинение нужно?
Ответ
Ответ оставил: Гость
Письмо солдату.
Здраствуйте дорогой солдат.Давно ли вы служите?Как вас нагружают?Я желаю вам чтобы вы были всегда здоровы,и стали в дольнейшем командиром.До свидания!


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по литературе: Порівняльна характеристика образів тому й гека... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube