Категория
Литература, опубликовано 20.03.2019 22:30

Потрібно написати твір, що таке обличчя або війна як форма 20 много напишите

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

козацьке прислів’я говорить: «коли всім народом дмухнути, то ураган буде! » саме з такими словами козаки починали свою боротьбу проти поневолювачів. і через чотири століття знов наш український народ «дмухнув» в сторону зла, фальші, лицемірства.

тарас шевченко знав, що непоборним нашим бажанням було звільнення нас від єгипетської язви неволі, мечем архангела михаїла. самі ми боялися взяти до своїх рук холодне залізо й ним розрахуватися за свої кривди, здобуваючи волю. цей страх – це не було фізичне безсилля, а страшне духовне рабство, якого шевченко ніколи не визнавав, постійно з ним боровся й лікував від нього нашу народну душу.

шевченко знав і бачив, що ми вмираємо рабами не тому, що ми слабкі фізично, а тому, що ми захворіли духовно, бо думали, як раби. а рабів навіть бог не може визволити. «рабів до раю не пускають! » — такі заклики часто лунали на майдані і вже вкорінилися у свідомості українців. такими закликами, патріотичною атмосферою кожен українець змінився, переборов у собі нечисть, став добрішим. кожен усвідомив, що нас всіх об»єднує не тільки спільна обкладинка паспорта, а спільна історія, нація, душа.

наступникам великого кобзаря вже не грозить тотальне затемнення свідомості, бо нам болять рани наших героїв, в пам’яті сяють їхні очі; на сторожі кожного українця долею випадку стоять наші захисники. з кожною кулею, яка зупиняла чиєсь серце, з кожною сльозинкою, кожною гримасою болю та страху ми ставали більш мужніми, сильнішими. щоправда, заплатили зависоку ціну. просимо своєї чистою безмежною українською душею у бога заступництва…

Ответ
Ответ оставил: Гость
Скачай аудиозапись "Бородино" и слушай её постоянно.
Сама так учила. Только недавно и получила 5.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Милосердным человеком,готовым помочь всегда
Ответ
Ответ оставил: Гость
Маша привыкла к достатку, к комфортному существованию и относилась к слугам свысока. Она воспринимала учителя как неравного себе, ведь у красивого француза не было богатого имения, большого дома и земельных владений. В книгах она читала о высокородных князьях и вельможах. Они будоражили воображение Маши, поэтому скромный учитель казался ей серой мышкой. Интерес к личности Дефоржа появился у нее после громкой истории с медведем. Она увидела в Дефорже настоящего героя романа.


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по литературе: Потрібно написати твір, що таке обличчя або війна як форма 20 много напишите... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube