Категория
Литература, опубликовано 25.04.2019 17:44

Скласти розповідь 5- 7 речень про львівську оперу

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

я не знаю

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:

львівський оперний театр – архітектурна перлина львова у стилі неоренесансу (1901 рік), один з найгарніших театрів європи.

збудований на початку минулого століття за проектом архітектора зиґмунта ґорґолевського великий театр у львові порівнювали з паризькою та віденською оперою. стоячи перед величним фасадом цієї фантастичної споруди відчуваєш всепоглинаючу потугу мистецтва, його вічність у контрасті зі швидкоплинністю людського життя. це споруда, у якій можна знайти різні архітектурні стилі європейських країн, втілені з пишномовною імпозантністю.

форми фасаду дуже складні і різноманітні: це колони, , ніші, насичені алегоричними скульптурними постатями. над головним карнизом фасаду височать статуї восьми муз, над ними горельєфна десятифігурна композиція «радощі і страждання життя». фронтон угорі завершується скульптурною тріадою крилатих бронзових постатей генія драми і комедії, трагедії і у центрі – слави, яка тримає золоту пальмову гілку. ці скульптури творили видатні львівські митці попель, баронч, війтович.

інтер’єр львівської опери вражає не менше, ніж зовнішній вигляд. внутрішнє убранство споруди оздоблене позолотою (на неї витратили декілька кілограмів золота), різнокольоровим мармуром, декоративними розписами і скульптурою. чотириярусний глядацький зал має форму ліри і вміщує понад тисячу людей. окрасою сцени є декоративна завіса «парнас» (1900 рік) відомого у європі живописця генрика семирадського – алегоричне трактування сенсу людського життя у постатях парнасу.

зал львівського оперного театру відзначається чудовою акустикою. тут можна побачити виступи славетних оперних і колективів україни та гастролерів з інших країн. у львівській опері проводять нещодавно відроджені віденські .

объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Папа Карло и Буратино:
- Сынок, чем ты не доволен? Ты ж хотел на Новый год получить зверюшку. Тебе не нравится подарок?
- Ну я же хотел котёнка, или щенка...
- Ну не все дети получают именно то, что желают!
- Да, но этот бобёр как-то странно на меня смотрит... Сидит Айболит под деревом, пришивает зайцу ногу и приговаривает ласково:
-... вот пришью тебе новую ножку, и ты опять побежишь по дорожке...
Несчастный заяц просит его умоляющим голосом:
- Доктор, а может не надо? У меня их и так уже сорок... 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Русалочка,пираты.Русалки пели,завораживали своей красотой и утопляли людей воде и ель их.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Правильно будет мёртвые душм


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по литературе: Скласти розповідь 5- 7 речень про львівську оперу... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube