Категория
Литература, опубликовано 09.04.2019 16:40

Сочинитель стихотворение на тему: что значит для тебя родина? (желательно побольше строчек)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
    для мене це слово значить дуже багато.у зміст його розуміння я для себе включаю в першу чергу своїх батьків. без них не було б мене, і як говорять вони - без мене не було б їх.  що для нас значить родина? улюблені люди, будинок, затишок, розумі  але не для всіх це так.  я була в дитинстві шокована тим, що моя подруга сказала про своїх батьків :   "мені подобається, що вони мені купують іграшки, але я їх не люблю! "  їй тоді було сім рокі  а наступне вираження належить моїй колишній однокласниці, що вона сказала в десять років:   "а в мене мама коханця завела, мені вона, за те, щоб я папі не сказала, купує все,що я захочу".  але, слава богові, що не всі так трагично!   всі люди, які мене зараз оточують, люблять свої родини й прагнуть їх розширити! в останній місяць (липень) наші родичі й знайомі справили сім весіль! а ще трохи буде в серпні й вересні. це дуже радує, видно, що наречені й наречені люблять один одного й прагнуть створити свої родини - міцні комірки суспі  я поспрашивала майбутніх дружин і чоловіків на тему значення для них родини:   дмитрик, 23 року  (мій брат): "родина для мене найдорожче, що є.я люблю батьків, бабусь, дідусів, юльку (майбутня дружина брата) і нашої майбутньої дитини" (юля в положенні).  оля, 25 років: "родина для мене - всі! я її дуже люблю й дорожу їй. я не представляю себе без своїх батьків й їхньої підтримки. я дуже вдячна їм! "  танюша, 22 року: "родина - сама більша цінність у моєму житті. родичі завжди мене підтримують і дуже сильно люблять.я їх теж дуже люблю! "  почувши ці слова, я була рада. рада тому, що вони розуміють цінність родини, що любов цих людей взаємна, що вони цінують один одного й хочуть дітей.  можу сказати ще, що дорогою й важливою людиною в родині може стати не тільки родич. наприклад, у моїх батьків є друзі (чоловік і дружина), вони дружать дуже багато років, і ми вважаємо їхніми членами нашої   думаю, що кожній людині дається шанс знайти улюблених і люблячих людей, головне - цей шанс не
Ответ
Ответ оставил: Гость
Означает несправедливость, ведь может это кому-то было нужнее, а ты забрал. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Причина не удачи заключается в их отцах. Троекуров Кирилла Петрович хотел выдать свою дочь за богатого. А Дубровский был низший и в добавок грабителем.
Ответ
Ответ оставил: Гость
О мне жизнь надаєла свет разказать єщо не відео знай що жить не надаєст і всьо бутет хорошо.


Другие вопросы по литературе

✅ Ответов: 2 на вопрос по литературе: Сочинитель стихотворение на тему: что значит для тебя родина? (желательно побольше строчек)... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube