Категория
Литература, опубликовано 07.02.2019 18:10

Составить план для пересказа рассказ о море искандер

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Осінь буває різна : тепла і морозна , сонячна і сльотава . в осінні дні, коли сиплеться невеликий дощ , який нудно стукає у вікно , хочеться залізти у велике затишне крісло біля палаючої печі або каміна , сховатися пледом і нескінченно довго дивитися на язики полум’я , гойдається у своєму таємничому танці.  але ось небо прояснюється . сонечко радує останнім теплом , і все навколо перетворюється. сьогодні один з таких днів . на дворі стоїть спека , майже як влітку . тільки холодний вітерець нагадує , що літо пішло безповоротно . я стою на пагорбі і дивлюся на ліс. він охоплений жовто -оранжевим пожежею , яким світяться в яскравих сонячних променях осики і берези . і серед цього полум’я темною зеленню проступають острівці сосен і ялин. на в’янучої траві виблискують нитки павутини. їх завжди порівнюють з сріблом. але мені вони більше нагадують перли своїм перламутровим блиском. павутина розлітається всюди. одна лягла мені на обличчя , защекотав ніс. ось таку осінь я люблю. хочеться відправитися в ліс. просто так . побродити по опадає листя . стоячи далеко від лісу , я відчуваю шерех листя під ногами. відчуваю її аромат . і , залишивши всі справи , я вирушаю в ліс. як тут гарно ! у мене немає слів , щоб описати свій захват. бреду по лісу, не вибираючи дороги. опале листя шарудять . а тут під березою я раптом помічаю гриби. рижики ! треба ж , їх не вбили заморозки. а он ще , і ще. я знімаю з себе вітровку і в неї знахідку. увечері мама насмажила свіжої , щойно прибраній з городу картоплі з грибами. а я буду згадувати шерех листя під ногами і відблиски сонця крізь рідіють крони.
Ответ
Ответ оставил: Гость

обожал этот рассказ в детстве! как и другие, особенно "тринадцатый подвиг геракла".  помню даже фильм   а когда первый раз приехал в абхазию, то долго смотрел в море, вспоминая ощущения главного героя - мальчика, который учится   у искандера весь этот цикл, если можно так сказать - педагогический.  как ребенок первый раз купается в море, ворует, идет в школу и т.д.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Музыкой они открывали не только глубину стихотворение но и его суть,тоесть он хотел показать все суть сюжета спомощью звука переживание героев их радость грусть и т.д
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сперва напиши саму поэму как называется а потом и будет ответ
Ответ
Ответ оставил: Гость
В чём можно убедиться в стихотворении Тютчева?


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по литературе: Составить план для пересказа рассказ о море искандер... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube