Категория
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01

Сюжет твору«Павутина»

Мої роздуми над прочитаною новелою «Павутинка»

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Одного ранку Будда бродив на самоті по берегу райського лотосового ставка. Він зупинився в роздумах і раптом побачив все, що творилося на дні лотосові ставка, що доходило до самих надр пекла. Там, внизу, товпилося безліч грішників. Погляд Будди впав на одного з них. Звали його Кандата, і був він страшним розбійником: вбивав, грабував, підпалював, але він зробив одну добру справу. Якось в гущавині лісу він мало не наступив на крихітного павучка, але в останню мить йому стало шкода тваринки і він прибрав ногу. Будда захотів винагородити розбійника за добру справу і врятувати його з безодні пекла. Побачивши райського павучка, Будда «підвісив прекрасну срібну нитку до зеленого, як нефрит, листу лотоса» і опустив її кінець у воду. Павутинка стала спускатися вниз, поки не досягла глибин пекла, де Кандата разом з іншими грішниками терпів люті муки в Озері крові. Раптом він підняв голову і почав вдивлятися в темряву. Він побачив, як з неба до нього спускається, поблискуючи тонким промінцем, срібна павутинка, немов побоюючись, як б її не помітили інші грішники. Кандата заплескав в долоні від радості. Схопившись за павутинку, він почав щосили дертися вгору — для досвідченого злодія це було справою звичною. Але від пекла до неба далеко, і Кандата втомився. Зупинившись перепочити, він глянув униз. Він піднявся так високо, що Озеро крові сховалося з очей, а вершина страшної Голковий гори була під ногами. Він радісно закричав: «Врятований! Врятований!». Але побачив, що безліч грішників обліпили павутинку і повзуть слідом за ним все вище і вище. Кандата злякався, що павутинка може порватися і він знову потрапить в пекло, і закричав, що це його павутинка і він нікому не дозволяв підніматися по ній. І тут павутинка, до того часу ціла і неушкоджена, з розірвалася саме там, де за неї чіплявся Кандата, і він полетів вниз. Будда все  бачив. Коли Кандата занурився на саме дно Озера крові, Будда з засмученим обличчям продовжив прогулянку.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Одного ранку будда бродив на самоті по берегу райського лотосового ставка. він зупинився в роздумах і раптом побачив все, що творилося на дні лотосові ставка, що доходило до самих надр пекла. там, внизу, товпилося безліч грішників. погляд будди впав на одного з них. звали його кандата, і був він страшним розбійником: вбивав, грабував, підпалював, але він зробив одну добру справу. якось в гущавині лісу він мало не наступив на крихітного павучка, але в останню мить йому стало шкода тваринки і він прибрав ногу. будда захотів винагородити розбійника за добру справу і врятувати його з безодні пекла. побачивши райського павучка, будда «підвісив прекрасну срібну нитку до зеленого, як нефрит, листу лотоса» і опустив її кінець у воду. павутинка стала спускатися вниз, поки не досягла глибин пекла, де кандата разом з іншими грішниками терпів люті муки в озері крові. раптом він підняв голову і почав вдивлятися в темряву. він побачив, як з неба до нього спускається, поблискуючи тонким промінцем, срібна павутинка, немов побоюючись, як б її не помітили інші грішники. кандата заплескав в долоні від радості. схопившись за павутинку, він почав щосили дертися вгору — для досвідченого злодія це було справою звичною. але від пекла до неба далеко, і кандата втомився. зупинившись перепочити, він глянув униз. він піднявся так високо, що озеро крові сховалося з очей, а вершина страшної голковий гори була під ногами. він радісно закричав: «врятований! врятований! ». але побачив, що безліч грішників обліпили павутинку і повзуть слідом за ним все вище і вище. кандата злякався, що павутинка може порватися і він знову потрапить в пекло, і закричав, що це його павутинка і він нікому не дозволяв підніматися по ній. і тут павутинка, до того часу ціла і неушкоджена, з розірвалася саме там, де за неї чіплявся кандата, і він полетів вниз. будда все  бачив. коли кандата занурився на саме дно озера крові, будда з засмученим обличчям продовжив прогулянку.

джерело:   довідник цікавих фактів та корисних знань © dovidka.biz.ua

Ответ
Ответ оставил: Гость
1) Саша самостоятельно сочинил сказку со смыслом.
2) Скоро Соня сделает сообщение.
3) Сено сушится солцем.
4) Солнце светило серебристым светом.
5) Стало совсем светло.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Он гавно класс педик
Ответ
Ответ оставил: Гость
Произведение Лермонтова " Песнь про царя Ивана Васильевича, молодого опричника Кирибеевича и удалого купца Калашникова" произвела на меня большое впечатление. Эпоха Ивана Грозного. Главный герой купец Калашников. Опричнику Кирибеевичу понравилась жена Калашникова. Опричник приставал к неё на улице, после чего стали разпускасться сплетни о жене Колашникова.
     За оскорбление чести его жены, удалой купец вызвал на кулачный поединок опричника, в результате которой закончилась смертью Кирибеевича. Смелого Калашникова приговорили к смерти, оставив жену с детьми.
        Меня поразила честь и смелость Калашникова, который заступился за жену, не побоялся выйти на поединок с царским опричником, зная при этом, что в любом случае его ждёт не приятный исход. Мне было жаль 


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по литературе: Сюжет твору«Павутина» Мої роздуми над прочитаною новелою «Павутинка»... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube