Категория
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01

Твір на тему : Мій улюблений детективний герой

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Если считать что рост мужчины это средняя линяя треугольника то высота фонаря равна 3,6 метра.
Ответ
Ответ оставил: Гость

ійський письменник, ірландець за походженням. найпопулярнішими книгами письменника є детективні історії про шерлока холмса та його друга доктора ватсона: "собака баскервілів" (1901-1902), "долина жахів" (1914-1915), "пригоди шерлока холмса" (1892-1893).

шерлок холмс став улюбленцем мільйонів читачів світу, а ім 'ям його називають тих, хто вміє розплутувати складні історії, відзначається високим інтелектом, знанням життя, прагненням до справедливості..

конай дойль створив науково-фантастичні романи: "втрачений світ" (1912), "отруєний пояс" (1913), "маракотова безодня" (1929), декілька історичних досліджень.

мій улюблений герой — шерлок холмс

шерлок холмс — герой ійського письменника артура конан дойля. це мій улюблений літературний персонаж. я захоплююся детективами і прочитав багато творів агати крісті, едгара по, жоржа сіменона й інших письменників.

але самим добрим, розумним, талановитим для мене залишається шерлок холмс.

слава про нього проникла у всі куточки ії, а потім про геніального детектива довідалися в усьому світі. холмс виїжджає на розслідування до ватикану, його потрібна навіть могутнім монархам. холмс у роботі використовує знаменитий дедуктивний метод. він може за окремими деталями, за якимись дрібницями дати повну інформацію про людину, її характер і місце проживання. у холмса є друг — доктор ватсон. багато що йому незрозуміле в рішеннях і висновках холмса, і він постійно задає питання. зовсім, як я: я так само, як і він, дивуюся словам і висновкам шерлока холмса. і шерлок холмс завжди терпляче, дохідливо пояснює те, що нам незрозуміле.

мені дуже подобається детективна історія "собака баскервілів", яка починається з того, що шерлок холмс буквально витягає з ціпка, забутого в його будинку відвідувачем, масу інформації. і коли з'являється власник ціпка, виявляється, що все, сказане холмсом, — правда.

цього разу мова йде про прокляття, що нависло над родом баскервілів. з давніх часів передається з покоління в покоління манускрипт, де написано: "остерігайтеся виходити на болота в нічний час, коли сили зла панують безроздільно". здавалося б, це легенда, казка, але мурашки пробігають по шкірі, коли чуєш крики нічних птахів на величезному болоті, подих і ричання величезного собаки, готового розтерзати живу людину. страх відчувають усі, і тільки шерлок холмс знає, що робити. він залишається спокійним, витриманим. ні в які родові прокляття він не вірить, і його логіка і здоровий глузд зрештою перемагають.

я думаю, що шерлок холмс залишиться моїм улюбленим героєм на все життя. у ньому є всі риси, необхідні людині: він цікавий, безстрашний, переконливий, розумний. таким хочу стати і я. я не збираюся бути детективом, але упевнений, що людям будь-якої професії не завадили б такі якості.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Твір де описуюється автобіграфія Письменника його дитиство
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ей богу, милорд.....
Ответ
Ответ оставил: Гость
Хммммм хззз....)))) ща подумаю


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по литературе: Твір на тему : Мій улюблений детективний герой... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube