Категория
Литература, опубликовано 21.11.2019 21:48

Твір на тему "хто в україні гідний називатися патріотом"​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:

останнім часом багато говорять про патріотизм, особливо сьогодні, коли постає питан­ня про любов до рідної землі, уміння і бажання її захищати навіть ціною власного життя. і тому точаться суперечки кого можна назвати патріотами, адже є люди, які обожнюють красу рідно­го краю, є такі, що люблять минуле і критикують сьогодення; є герої, які зі зброєю в руках захищають честь і незалежність своєї держави, ві­чи за неї то хто ж справжній патріот? ! на мою думку, патріот — це людина, віддана своєму народові, яка любить свою батьківщину, готова її захищати в найважчі хвилини, людина, що живе і працює заради процвітання свого краю. проте можна навести безліч прикладів самовідданої любові українців до рідного краю. сьогодення є прикладом цього, адже багато синів і дочок україни віддали за неї найдорожче — життя. ми стали свідками цього.

історія свідчить, що українці в усі часи були патріотами.

життєвого досвіду в мене небагато, проте я розумію, що дуже легко лю­бити батьківщину, коли вона багата і могутня, значно важче — коли вона слабка і незахищена.

лише справжні патріоти, об'єднавшись в єдине ціле, підносять культурний та економічний рівень своєї держави, творять нову історію, в якій немає сумних і трагічних дат, а лише чисте і світле майбутнє. будьмо патріотами!

объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Имя герояКак попал «на дно» Особенности речи, характерные реплики О чем мечтаетБубновВ прошлом он владел красильной мастерской. Обстоятельства заставили его уйти, чтобы выжить, в то время, как жена его сошлась с мастером. Утверждает, что человек не может изменить свою судьба, поэтому плывет по течению, опускаясь на дно.Часто проявляет жестокость, скептицизм, отсутствие хороших качеств. «Все люди на земле лишние».

 

 

Ответ
Ответ оставил: Гость
Татьяна - крепостная крестьянка, прачка старой барыни. Татьяне 28 лет. У нее почти нет родных. По характеру Татьяна - робкая, кроткая, безответная женщина. Она трудолюбива и молчалива. Татьяна очень боится своей барыни и старается всегда хорошо выполнять свою работу.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Просто ğfį §4 şřþéł =reds знакономествмями героев их смертей и героичских спасение людей


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по литературе: Твір на тему "хто в україні гідний називатися патріотом"​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube