Категория
Литература, опубликовано 09.04.2019 16:00

Твір на тему у чому виявляється активна житєва позиція

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Навряд чи є на планеті людина, яка готова погодитися зі своєю скромною долею, ніколи ні до чого не прагнути і просто проживати відведені богом дні в очікуванні закономірної смерті. я переконаний, що якщо такі люди і є, то їх гранично мало. більшість людей обов’язково до чогось прагне. втім, помилково було б стверджувати, що всі прагнуть до одного і того ж. різних людей існує досить багато, та й їхні погляди на життя і буття в цілому можуть істотно відрізнятися. саме з цієї причини людська активність і самореалізація – по більшій мірі суб’єктивні. втім, деякі загальні висновки все-таки можна зробити. говорячи про активність у цілому і активну життєву позицію зокрема, хотілося б відзначити наступне. активну людину по життю завжди помітно. вона ніколи не стоїть на місці, завжди кудись рухається. і рух цей не є довільним, найчастіше ця людина рухається тому, що у неї є справжня і гідна руху вперед мета. у сучасному світі найчастіше причиною людського руху вперед є можливість якомога більше заробляти. ставитися до цього факту можна по-різному, але навряд чи можна заперечувати його правдивість. сьогодні за великі гроші можна купити практично все, і люди прекрасно розуміють це, а тому з таким трепетом ставляться до можливості сильно розбагатіти. якщо людина дійсно визначила в якості своєї основної мети багатство, то і її максимальна самореалізація буде полягати в подальшому розбагатінні. у той же час не можна судити про всіх людей виключно через популярність багатства. далеко не всім дано стати багатим, а тому для деяких важливу роль також відіграють і інші елементи буття. найчастіше вони пов’язані з суспільством. наприклад, для видатного вченого далеко не обов’язково бути багатим, щоб вважатися по життю реалізованим. досить зробити гарне наукове відкриття, яке зможе по-справжньому прославити його, щоб отримати суспільне визнання і повагу, яке свідчитиме про максимальну самореалізацію. коли мова заходить про активну життєву позицію, то зазвичай всі люди схожі. всі люди з такою позицією непосидючі, якщо це сидіння не пов’язане з їх професією, у всіх їх є мета в житті, всі вони хочуть домогтися поставленої мети. а от максимальна життєва реалізація може проявлятися по-різному: для бізнесмена це буде багатство, для вченого – наукове відкриття, ну а для сімейної людини – народження великої кількості дітей. всі люди різні, цим і прекрасне наше життя.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Мона ліза,або Джаконда(це те саме просто по різному її називають)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Дед Мазай и зайцы «жаль вас,однако,да жаль и находку»
Ответ
Ответ оставил: Гость
Чацкий именно тот человек который отличается от всех остальных в комедии Чацкий желает Перемен в тогдашнем обществе в отличие от всех остальных персонажей которым всё и так нравится именно про Чацкого говорится в заголовке Горе от ума горе ему от его не похожего на всех ума Но он не только умён его речь всегда умна и остроумна. без Чацкого Это было бы не произведение не комедия А всего лишь представление нравов


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по литературе: Твір на тему у чому виявляється активна житєва позиція... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube