Категория
Литература, опубликовано 04.03.2020 01:26

Звернення Полліанни до жителів містечка 3-4 речення твір ,,Полліанни" Елеонор Портер

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Хлопчик – зірка ріс та виховувався вкупі з дітьми лісоруба .Дитина росла дуже красивою .Зачарований своєю красою .він знущався і виставляв на сміховисько усіх, хто був не таким вже й гарний. Проте ця врода обернулася йому на шкоду, бо виростав він  гордий, себелюбний, і жорстокий . Він не тільки немав співчуття до нужденних, сліпих, калік , а ще й кидав у них камінцями та проганяв .Він виколов очі кроту, підрізав крила птахам , вбив білочку . Але одного разу  він сам перетворився на виродка з обличчям жаби , коли відмовився від матері що пришла у вигляді жебрачки .  Це було покарання за його гріх. Три роки бродив хлопчик-зірка по  світу,шукав матір. І ніде він не зустрічав ні любові, ні милосердя . Усі обходились з ним  так само ,як колись він сам поступав з іншими . Та все ж він заслужив щастя . Пізнавши страждання , він став милосердним .
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тутмос 3 - фараон древнего Египта из 18 династии. Правил в 15 в.д.н.э. Сын Тутмоса 2 от наложницы Исиды.Главная супруга Тутмоса 3 - Меритра Хатшепсут, их старший сын- Аменхотел, стал в последствии фараоном. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
6. Я думаю представляю Серебряное копытце-маленьким и с маленькими рожками.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Какие поступки непонятны: для чего он подружился с дикарём?
Я бы избегал дикарей, из-за того что они могли меня поймать и убить.


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по литературе: Звернення Полліанни до жителів містечка 3-4 речення твір ,,Полліанни" Елеонор Портер... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube