Категория
Литература, опубликовано 11.03.2020 21:23

4. Проба пера
а в план на основе выявления последовательности событий.
План из 7 частей

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Санфлавар это большая сочинение
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зарисуй как дети сидят у костра на лугу.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Привіт бабусю, це твоя онучка Аля. Вибач мене будьласка за недошитий рушник. Я побувала у країні Недоладії і навчілась робити справи до кінця. Я дуже тебе люблю і сподіваюсь ти мене вибачиш.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Осінь



Поиск...

Проза 28 января 2008 23:09:56
Автор: Кочубей Ніна
Етюди про природу. Осінь




Етюди про природу. Осінь
Мені здається, що осінь приходить ще в серпні. Раптом бачиш, що сонце стало не таке рішуче і настирне, тіні не такі чіткі й контрастні, а трава висушена за літо безжалісною спекою, пожовтіла, втратила соковиту пружність і сухо потріскує під ногами. Але найголовніше – в повітрі з’являється особливий ледь-ледь вловимий солодкувато-медовий запах. І буває він тільки в серпні. Його ніби й немає, а повіє легенький вітерець, і вловлюєш шляхетний і стриманий запах деревію, гіркуватий – полину, такий, що повертає в дитинство – нагідок, солодкувато-п’янкий чебрецю, а ще ромашок, заячої морковки, солодки...


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по литературе: 4. Проба пераа в план на основе выявления последовательности событий.План из 7 частей... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube