Категория
Литература, опубликовано 03.04.2020 04:26

Твір-роздум на тему Чи можливе духовне перетворення Раскольникова

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

У творчій майстерні письменника складається складний сюжетний задум, який включає наболілі питання сучасної моралі, філософії. Про задум роману «Злочин і покарання» у вересні 1865 року Достоєвський сповіщає редактора журналу «Російський вісник» М. Н. Каткова, повідомляючи його в листі повний план задуманого твору : «Дія сучасна, в нинішньому році. Молода людина, виключена із студентів університету, міщанин за походженням, і що живе в крайній бідності, по легковажності, по хиткості в поняттях, піддавшись деяким дивним »недокінченим» ідеям, які носяться в повітрі, наважився разом вийти з кепського свого становища. Він наважився убити одну стару, титульного радника, що дає гроші на відсотки». Майже місяць він проводить після вбивства до остаточної катастрофи. Ніяких підозр немає і не може бути. Тут-то і починається увесь психологічний процес злочину. Нерозв’язні питання встають перед вбивцею, несподівані почуття мучать його серце. Божия правда, земний закон бере своє, і він кінчає тим, що змушений сам на себе донести. Змушений, щоб, хоча загинути на каторзі, але повернутися знову до людей; почуття роз’єднаності з людством, яке він відчув після скоєння злочину, замучило його. Закон правди і людська природа узяли своє… Злочинець сам вирішує прийняти муки, щоб спокутувати свою провину.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость

за окном висит скакалка 
на неё уселась галка, 
но на них не смотрит школьник, 
он рисует треугольник 

на асфальте - треугольник, 
и внутри ...уселась галка.. . 
а нужна ли ей скакалка? 
пусть ответит юный школьник
Ответ
Ответ оставил: Гость
После того, как утопил Муму, Герасим отправился домой, в свою родную деревню. Барыня хотела вытребовать его назад в Москву, но не стала. Вскоре она умерла. А Герасим так и жил один  в своей деревне, перестал водиться с женщинами и собак больше не заводил.
Ответ
Ответ оставил: Гость
От уже готовый кроссворд 
По горизонтали4. Кому выкололи глаза5. Как звали младшую дочь короля.7. Имя человека которого Эдгар убил и забрал письмоПо вертикали1. Как звали человека которого посадили в колодки 2. Кого предал Эдмунт 3. Кто убил Регану 6. Как звали того в кого влюбились Гонерилья и Регана  https://ru-static.z-dn.net/files/da7/f91a1cb9d4eef74a44a7eb73ad6056e1.png


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по литературе: Твір-роздум на тему Чи можливе духовне перетворення Раскольникова... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube