Категория
Литература, опубликовано 04.04.2020 20:26

7. Вкажіть риси постмодерного світосприйняття.
8. Які жанри поєднані в оповіданні?
9. З яких часових та пластів поєднуються події та герої?
10. Назвіть центральний образ твору і що він означає.
11. Вкажіть автора та назву твору, з яким перегукується оповідання
«Скляний равлик».

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:7) Характерними рисами постмодернізму є:

Орієнтація постмодерної культури і на "масу", і на "еліту" суспільства.

Суттєвий вплив мистецтва на поза-художні сфери людської діяльності (політику, релігію, інформатику тощо).

Стильовий плюралізм.

Широке цитування у своїх творах мистецтва попередніх епох.

Іронізування над художньою традицією минулих культур.

Використання прийому гри під час створення творів мистецтва.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ольги: «Нос образовывал чуть заметную грациозную линию; губы тонкие и большей частью сжатые — признак непрерывно устремленной на что-нибудь мысли. То же присутствие мысли и в зорком, всегда бодром… взгляде серо-голубых глаз…» Походку героини автор описывает как «легкую, почти неуловимую». В личности Ольги — особая одухотворенность, призванная быть ангелом-хранителем Обломова и разбудить его уснувшую душу.

Ответ
Ответ оставил: Гость
На світі дуже багато красивих людей. І жінок, і чоловіків. Да що тут вже казати, у кожного своя, унікальна краса. Але чи зможе така краса змінити світ на краще?
Є таке старе прислів`я: "Краса врятує світ". Багато людей неправильно його сприймають, і вважають, що йде мова про зовнішність. Але малася на увазі душевна краса. 
Людина може бути до безпам`ятства красива. А душа... Якщо б вона мала зовнішній вигляд, її б можна було назвати "Бридке каченя". чи змінить така людина світ? Якщо так, то тільки у гіршу сторону.
І зараз гарно подумавши, я розумію що покращити світ мже тльки справжня, душевна краса.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Жил был мальчик он любил смотреть телевизор. Однажды он долго смотрел телевизор и... Заснул. Но он думал что он зашёл в телевизор и играл в футбол и занял 1 место. Но вдруг пришёл папа и начал смотреть страшные фильмы. Мальчик очень испугался ведь он думал что это реальность. Мальчик умер . Это был сон? Или нет?


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по литературе: 7. Вкажіть риси постмодерного світосприйняття. 8. Які жанри поєднані в оповіданні? 9. З яких часових та пластів поєднуються події та герої? 10. Назвіть центральний образ твору і що він означає. 11. Вкажіть автора та назву твору, з яким перегукується оповідання «Скляний равлик».... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube