Категория
Литература, опубликовано 04.04.2020 20:26

Обізнаність.
1. До якої літературної течії на початку ХX ст. належала А. Ахматова? Як це позна- чилося на п творчості? 2. Доведіть, що творчість поетеси пов'язана з акмеізмом і водночас була ширшою за змістом.
3. Назвіть основні збірки письменниці. Як вони відтворюють історичні події та духовний стан суспільства на початку XX ст.? Читацька діяльність.
4. Виразно прочитайте й проаналізуйте один з ваших улюблених віршів А. Ахматової. Якою постає у вірші образ ліpич- Hої героїні? Як авторка досягає правдивості й задушевності оповіді?
5. Визначте характерні ознаки індивідуального стилю в прочитаних віршах А. Ахматової. 6. Знайдіть у поемі «Рекві- єм» художні засоби відтворення народної трагедії.
7. Наведіть приклади лексики радянських часів, використаної в поемі «Реквієм», визначте ії роль у тексті.
8. Розкрийте функції біблійних образів у творі «Реквієм». 9. 3'ясуйте значення слова реквієм, поясніть символічний зміст на- зви твору. Людські цінності.
10. Порівняйте образ пам'ятника (як символ поезії та мистецького покликання)у творчості О. Пушкіна й А. Ахматової.
11. Використовуючи фінал поеми «Реквієм», 3'ясуйте, у якому місці авторка хотіла б, щоб він був поставлений. Поясніть. Ми — громадяни.
12. Які громадянські мотиви звучать у ліриці А. Ахматової? Сучасні технології.
13. За до нтернету знайдіть і прочитайте оригінали й українські переклади віршів А. Ахма- тової ( 1-2 за вибором). Порівняйте.
14. За до нтернету дослідіть місця, пов'язані з перебуванням А. Ахматової в Україні. Складіть літературну карту віртуальної екскурсії.​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
люди добрые мне тоже нужно

Ответ
Ответ оставил: Гость
Главный герой:Дед...
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тпаро орррроо прооипек касррамтгпр панлмань оошщ
Ответ
Ответ оставил: Гость
Борис Васильев 
Виктора Астафьева
Булат Окуджава:
 Василя Быкова
Юрий Бондарев:
 Григория Бакланова


Другие вопросы по литературе

✅ Ответов: 3 на вопрос по литературе: Обізнаність. 1. До якої літературної течії на початку ХX ст. належала А. Ахматова? Як це позна- чилося на п творчості? 2. Доведіть, що творчість поетеси пов'язана з акмеізмом і водночас була ширшою за змістом.3. Назвіть основні збірки письменниці. Як вони відтворюють історичні події та духовний стан суспільства на початку XX ст.? Читацька діяльніст... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube