Категория
Литература, опубликовано 24.05.2020 11:26

Твір на тему мій улюблений письменник або герой твору (українська література) (6 клас

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Багато цікавих та повчальних ми читали на уроках української літератури. Та найбільше з усіх мене вразив "Федько-халамидник" Володимира Винниченка.

Головний герой - хлопець з бідної сім'ї на ім'я Федько. Його батько працює на друкарні. Мені подобається його чесність та відвертість. Він знає, якою має бути справжня дружба. Цьому його навчив батько. Звісно, він робить немало шкоди своїм сусідам (і не тільки). Але хто не був халамидником у дитинстві?!.

Інший хлопчик, Толя, - це син господарки будинку, в якому мешкає Федько з батьками. Толя хоче бути схожим на Федька, та все одно, залишається злим, хитрим та підступним. Він неймовірно заздрісний малий. Толя стає винуватцем трагічної загибелі Федька. Не дивлячись на те, що Федько врятував йому життя та брав його провину на себе, Толя не шкодує втраті. Уявіть, ця страшна подія не міняє хлопця на краще - він грається під час похорон Федька чижиком, якого виграв і забрав у Федчиної матусі.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость

Можно по русски Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
BC=AD
BD общая
BA=CD
следовательно треугльники равны по сторонам и углу между ними(но это не точно).
Ответ
Ответ оставил: Гость
Хотел заставить задуматься

О нравственной красоте в душе,о жизни и любви которая не долговечна.
Вывод:нужно беречь своих близких людей
.И быть нравственно любимым
Ответ
Ответ оставил: Гость
Что именно сказать? Если уж так найди в интернете


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по литературе: Твір на тему мій улюблений письменник або герой твору (українська література) (6 клас... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube