Категория
Литература, опубликовано 07.06.2020 00:11

Івана Котляревського, Григорія Квітку-Основ’яненка, Пантелеймона Куліша
називають новаторами в українській літературі. Підтвердіть або с цю
думку, аргументуючи свою позицію та наводячи приклади.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

подожди я сейчас сделаю.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Не быть эгоистом, быть всегда внимательным и счастливым!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Резко он меняется т. к нет у вас родины нет вам изгнания
Ответ
Ответ оставил: Гость
На запитання, що таке щастя, у кожного з нас є своя відповідь, кожен з нас по своєму його розуміє. Бо кожен з нас – неповторна особистість, що має власні уподобання, інтереси і власний погляд на життя. Для когось щастя – мати телефон новоi моделi, або багато грошей. 
Однак на мій погляд, щастя все ж полягає зовсім не в заможності. Саме велике щастя – це мати незрадливих та вірних друзів, які здатні у будь-яку хвилину прийти тобі на допомогу. І не без гордості я можу сказати, що такі друзі у мене є, і саме вони роблять мене щасливим. Я впевнений, що якщо раптом зі мною станеться якась біда, я зможу розраховувати на їхню допомогу та на тверду дружню руку. В той же час мої друзі можуть повністю розраховувати на мене, я їх ніколи не зраджу і не підведу. І я сподіваюся, що для своїх друзів я теж є складовою їхнього щастя.


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по литературе: Івана Котляревського, Григорія Квітку-Основ’яненка, Пантелеймона Куліша називають новаторами в українській літературі. Підтвердіть або с цю думку, аргументуючи свою позицію та наводячи приклади.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube