Категория
Литература, опубликовано 07.06.2020 00:10

2. Вспомните героя. О ком цёт речь? Жил он скупо: недоедал, недоинвал, одевалс
бог знает как, словно нищий, и все копили клал в банк.
A) Беликов
В) Николай Иванович
СПІван Иваныч
D) Алехин
(1)
дайте ответ​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Если бы у меня было волшебное конопляное зёрнышко как в сказке чёрная курица , то я бы его потерял как это зделал герой сказки!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Події, зображені в «Альпійській баладі», відбуваються в маленькому австрійському місті в Альпах. Група радянських військовополонених збирається до втечі. Один із них має забезпечити її ціною власного життя – підірвати бомбу. Пожертвувати собою зголосився Іван Терешко.

На щастя, доля виявилась прихильною до нього: він залишається неушкодженим і йому вдається втекти. Вона дарує йому й несподівану супутницю, теж утікачку, італійку Джулію Новеллі.

Спочатку він хотів позбутися небажаної супутниці, вважаючи її зайвим тягарем. Потім узяв-таки з собою, але коли вона, вкрай виснажена переходом через Альпи, відмовляється йти далі, залишає її.

Згодом хлопець повернеться, щоб понести далі знесилену дівчину на руках. А ще пізніше в його душі з’явиться нове почуття до супутниці – «добре і велике». Джулія стала для хлопця «маленьким людським дивом», яке він несподівано відкрив у лиху воєнну годину за крок від смерті. Іван уперше покохав – глибоко і самозречено.

І ця любов змінила весь стан його душі, відкрила перед ним красу і велич світу, справжню, хоч і таку коротку, мить щастя. Любов, яка зародилася всупереч жорстокій логіці війни, окрилює, підносить його понад альпійські гори, робить кращим, благороднішим, здатним на героїчний вчинок.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Боже, я понимаю если бы по алгебре помочь, но по сочинению, OMG!!!!!!!!!!!

Ответ
Ответ оставил: Гость
ИТОГИ?? Скорее в его итог))
Так как за всю свою жизнь он ничего не сделал, он все время лежал в кровати, ничего не делал, за ним все ухаживали, БЫЛИ конечно попытки как-то развеяться, но они были не удачными.
Вот так как-то)


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по литературе: 2. Вспомните героя. О ком цёт речь? Жил он скупо: недоедал, недоинвал, одевалсбог знает как, словно нищий, и все копили клал в банк.A) БеликовВ) Николай ИвановичСПІван ИванычD) Алехин(1)дайте ответ​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube