Категория
Литература, опубликовано 06.06.2020 22:57

во бала Яка творча спадщина Діани Вінн Джонс?
3. Яке особливе ставлення Софі мала до капелюшків?
4. Хто був охоронцем Чарівного замку?
5. Софі, героїня твору Д. В. Джонс «Мандрівний замок Хаула», яку уклала угоду?
6. Чим твір Д. В. Джонс «Мандрівний замок Хаула» відрізняється від традиційних
народних казок?
7. Хто поширював чутки про безсердечність Хаула?
8. Хто такий Кальцифер?
9. На кого перетворилося опудало-ріпка завдяки поцілунку Софі Хаттер?
10. Як чарівник Хаул звертався до Софі, коли був знервований і йому щось не
подобалося?
11. За що розгнівалася Відьма Пустирищ на Софі Хаттер?
12. Кого Софі та Хаул разом перемогли

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ну смотри, Онегин -человек высшего света.Дворянин. Он днями находится на балах и приемах. Встаёт поздно, роскошно одевается, как впрочем и все люди дворянского сословия в те времена! Вот и образы дворянства России тех лет, приобретают яркое выражение в лице Онегина.Я думаю,в эту сторону нужно мыслить: )
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вальтер Скотт — відомий шотландський письменник. У його творах яскраво переплітаються історія і вигадка, наука і фантазія. Вальтер прагнув правдиво відобразити побут, звичаї, мораль минулих століть, змалювати видатні особистості і реальні події. Але головним для автора було зображення на історичному фоні долі звичайної людини, об’єднуючи історичну правду з художньою вигадкою.

Ім’ям героя Айвенго називає В. Скотт один з найкращих своїх романів. Айвенго, син саксонського пана Седрика, супроводжує Річарда І в Хрестовому поході. Айвенго — юнак благородний, рішучий, сміливий. Відданість королю-норману, чесність і сміливість у боротьбі із зрадниками роблять йому честь. Герой здійснив багато подвигів заради любові і справедливості

Айвенго — справжній лицар. Із-за любові і відданості до прекрасної дами він позбавлений спадку і вимушений мандрувати, завойовуючи собі багатство і славу мечем і списом. Він перемагає на турнірі, хоча це йому трохи не коштувало життя, обирає королевою дня Ровену, наживши тим собі багато ворогів. Він відданий королеві, підтримує його, хоче бачити свою країну без міжусобиць і воєн.

Айвенго досить поетичний, романтичний. Він же і розсудливий, розуміє, що Англії потрібний король — не хоробрий мандруючий лицар, а сильна людина, яка змогла б здолати міжусобиці, об’єднати країну і відновити соціальну справедливість.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Описание, рассуждение, повествование.
Диалог, монолог

Ответ
Ответ оставил: Гость
Антитеза – стилистический прием, основанный на резком противопоставлении понятий и образов, чаще всего основывается на употреблении антонимов: Я царь - я раб, я червь - я бог!


гипербола-средство художественного изображения, основанное на чрезмерном преувеличении;  образное выражение, заключающееся в непомерном преувеличении событий, чувств, силы, значения, размера изображаемого явления; внешне эффектная форма подачи изображаемого.
Ирония – вид комического, горькая или, наоборот, добрая насмешка, осмеянием того или иного явления разоблачающая отрицательные черты его и тем утверждая провиденные автором в явлении положительные стороны.




Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по литературе: во бала Яка творча спадщина Діани Вінн Джонс? 3. Яке особливе ставлення Софі мала до капелюшків? 4. Хто був охоронцем Чарівного замку? 5. Софі, героїня твору Д. В. Джонс «Мандрівний замок Хаула», яку уклала угоду? 6. Чим твір Д. В. Джонс «Мандрівний замок Хаула» відрізняється від традиційних народних казок? 7. Хто поширював чутки про безсердечність... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube