Категория
Литература, опубликовано 06.06.2020 22:55

Твір-розповідь з елементами роздуму за повістю В. Чемериса "Вітька+Галя"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Я могу подсказать по какому плану действовать.
1.коротко рассказать про произведение(как нащывается,кто автор и что это сказка,повесть или роман)
2.Рассказать о героях
3.Рассказать судьбу героев
5.сделать вывод
я думаю так
Ответ
Ответ оставил: Гость

1 - В 1 части.Его также отправили воевать,изгнали его туда,также как и тучи. (Мчитесь вы, будто как я же, изгнанники )
2 - Во 2 части
3 - в 3 части
Тучи проганяет ветер
Автор этого стиха передаёт чувство развитие и понимание
Ответ
Ответ оставил: Гость
3x-x=6
2x=6
x=3(км)-пробежала сестра
3x=3*3
3x=9(км)-пробежал брат
Ответ:Брат-9км, сестра-3км
Ответ
Ответ оставил: Гость
У творі Чарльза Діккенса "Різдвяна пісня у прозі" ми познайомилися з головним персонажем Скруджем. Це непривабливий тип людини. "Скрудж був справжній жмикрут: він умів міцно схопити людину, як кліщами, придушити, скрутити, згребти". Він був жадібний, твердий і гострий, як камінь, потайний і схожий на слимака. Погляд у Скруджа був такий холодний, що від нього можна було замерзнути. Чи страшні для нас сніг, град, ураган? Так. Але й вони часом змінюються, а Скрудж ніколи не змінювався. Навіть собаки сліпців боялися його поганого ока. Одним словом, це була дуже погана людина. Чарльз Діккенс описав його з самого початку так, щоб зразу дати зрозуміти, що нічого гарного у Скруджеві не було. Але привид Марлея і три духи вирішили врятувати Скруджа й допомогли йому змінитися. Він побачив себе малим і самотнім, побачив свою ласкаву сестру й родину Боба. А ще побачив свою смерть і зрозумів, що ніхто про нього не може сказати нічого доброго. Тому вирішив змінитися. Тепер Скрудж став щедрим і веселим. Він зрозумів, що гарні справи й добре серце набагато важливіші за скупість і грубість.

Мені здається, що такі люди, як колишній Скрудж, є і тепер. Я їм співчуваю. Це нещасні люди. І я всім бажаю бути щасливими й щедрими. Треба мати добре серце, посміхатися людям, тоді всім буде веселіше і світліше.


Другие вопросы по литературе

Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Литература, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по литературе: Твір-розповідь з елементами роздуму за повістю В. Чемериса "Вітька+Галя"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube