Категория
Математика, опубликовано 06.06.2020 22:31

Твір на тему для чого мені потрібна математика

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Математика – цікава і необхідна в житті наука. Вже з глибокої давнини люди використовували її при складанні календаря і вимірюванні відстаней, у будівництві та подорожах, у розрахунках при торгівлі.

Цифри оточують нас з самого першого дня. Як тільки дитина народилася, його мамі вже повідомляють його ріст і вага. Потім він вчиться рахувати і визначати час, порівнювати предмети за розміром і формою.

Мені математика потрібна, щоб скласти режим дня, правильно порахувати здачу в магазині.

Ще я дуже люблю збирати моделі з конструктора і грати в логічні комп'ютерні ігри, а в них важливі математичний розрахунок і кмітливість.

Бабуся використовує математику, коли готує нам різні смачні страви і підраховує потрібну кількість продуктів. Мама застосовує математичні розрахунки, коли робить викрійки і вважає петлі у візерунках з в'язання.

Під час ремонту математика нам теж знадобилася. Ми рахували, скільки потрібно шпалер, клею і фарби для наших кімнат по їх площі.

Математика важлива в будь-якій професії. З цифрами працюють економісти і бухгалтери, інженери і архітектори. Музиканти відбивають ритм, художники використовують масштаб і проекції, водії прокладають маршрут і розраховують витрату бензину.

Розклад уроків або руху поїздів, карту місцевості або зоряного неба неможливо скласти без застосування математики.

У сучасному світі на до людині прийшли калькулятори і комп'ютери, але без знання математики не обійтися. Вона розвиває наш розум і логіку, пам'ять і увагу, допомагає у вирішенні життєвих задач.

Ответ
Ответ оставил: Гость
52-(a-40)=24
a-40=52-24
a-40=28
a=28+40
a=68
Ответ
Ответ оставил: Гость
Пусть первое число - x, тогда второе - 8*x. Зная, что их разница равна 560, составим и решим уравнение:

8x-x=560
7x=560
x=80

Значит, первое число - 80, второе число - 8*80 =640

Ответ: числа 80 и 640.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Это равнобедренный треугольник


Другие вопросы по математике

Вопрос
Математика, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Математика, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Математика, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по математике: Твір на тему для чого мені потрібна математика​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube