Категория
Математика, опубликовано 09.01.2019 16:01

Вычислить производную сложной функции f(x)=5sin3x

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

  у цьому оповіданні автор говорить про гармонію стосунків людини з природою, про історію «дівочого серця». сотникова дочка орися – головна героїня однойменного оповідання. вона була напрочуд гарною: «повна да хороша на виду… всю господу звеселяла». автор не описує її зовнішності, але весь час зосереджує увагу читача на тому, що врода її була рідкісною. якось орися з дівчатами поїхала прати білизну до трубайла і саме там почула від старого козака гриви старовинну легенду про кохання. за тією легендою, покохав молодий князь дівчину-красу, запропонував їй стати його дружиною, але дівчина тільки посміялась у відповідь. розлючений князь взяв лук з плеча і почав тоді стріляти в золоторогих турів, які їй належали. поранені тварини побігли до кручі «і всі шубовсть у воду». усі каменем лягли на дно, «аж річку загатили». з того часу бідолашний князь так і блукає по пущі. і сотник таволга, і старий грива, і орися та молодий вродливий козак, легендарна турова круча і річка довкруг неї – то все різні вияви душі нашого народу, його історії, моралі та психології.

та все-таки в центрі оповідання  – внутрішній світ орисі, глибоко ліричний, що сягає своїм корінням у сиву давнину народного буття. дівчина схвильована розповіддю старого козака, вона проймається думкою про кохання, яке не має відповіді. образи дівчини-краси і князя хвилюють її, змушують розмірковувати над подальшою долею та майбутнім коханням. саме звідси, з дівочих мрій героїні, оце народнопісенне сприйняття природи. з дівочих мрій орисі бере свій початок почуття світлого смутку, любові до нескінченного і таємничого світу, відчуття в природі, людях та легендарній минувшині чогось рідного, близького, дорогого і милого. дивиться дівчина у воду і бачить, що хтось виїхав із пущі на сивому коні. здається їй, що то князь з легенди, і вже «ось-ось заревуть і сунуться з річки зачаровані тури». попрали дівчата білизну, поїхали додому, а там вже чекає красуню справжній князь – молодий козак. із великою майстерністю описує куліш заручини своєї улюбленої героїні. «обняв козак орисю, поцілував у тії губоньки, що наче з самого меду зліплені, і вклонились обоє низько, до самого долу, панотцеві».

автор підкреслює  душевну щирість дівчини, її повагу до старших, її працелюбність. саме тому для пантелеймона куліша орися є втіленням ідеалу української дівчини.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Япомню и восхищаюсь своими воспоминаниями. помню солнце было ярче обычного, облака розовые это был закат. помню зиму холодную и ветринную но снежинки были прекраснее прежднего. помню ночь со , один раз я был в путешествии и увидел на небе млечный путь. помню на 8 марта мне подарили мне первые мои розы. воспоминания важная вещь в моей жизни
Ответ
Ответ оставил: Гость
11,7-3,2=8,5 кг-масса арбуза
8,5-3,2=5,3 кг
Ответ:арбуз тяжелее дыни на 5,3 кг
Ответ
Ответ оставил: Гость
Y=x^2+5x+3; \
x^2+5x+3=0; \
D=b^2-4ac;  5^2-4*1*3=25-12=13;  D 	extgreater  0; \
x_{1.2} =frac{-b+- sqrt{D} }{2a}; \
x_1= frac{-5- sqrt{13} }{2}; \
x_2= frac{-5+sqrt{13} }{2}; \

график во вложении 
Ответ
Ответ оставил: Гость
8*0=0
вроде так  удачи на контрольной


Другие вопросы по математике

Вопрос
Математика, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по математике: Вычислить производную сложной функции f(x)=5sin3x... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube