Категория
МХК, опубликовано 08.05.2019 19:35

Сделать курсовую на тему симукляр и образ в современной культуре на 45-50 страниц​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
МХК - это Мировая Художественная Культура))
Ответ
Ответ оставил: Гость

мис-ка, скрип-ка, мак-сим, сум-рак, тро-пин-ка, трак-тор,са-по-ги, са-ла-тик

Ответ
Ответ оставил: Гость

ну я точно не знаю может быть умом надо думать?

Ответ
Ответ оставил: Гость

    що це за гамір надворі? невже знову пташки бавляться в пухнастому сніжку? так, і дійсно, маленькі та прудкі вони літають навипередки з вітром та сніговієм, над садком у пошуках поживи.

    у   дворі    нашого будинку росте горобина. давно вона росте, гордлива ті іноді журлива   красуня, з солодким червоним намистом. кожної зими сніжок ніжно додає до її намиста, срібний свій оксамит. я  навіть не пам"ятаю коли її там  ще не було. стара вона та розлога. ніби царівна усьго саду. останнім часом до неї часто прилітають маленькі друзі - птахи. щось щебечуть, звеселяють її, розказують про свої

    ось і сьогодні стою я біля горобини і чую, як птахи розмовляють зі стареньким  деревом.

- люба горобино, як ми вдячні тобі, що в золоті осені ти не забула про нас і приберегла   свої ягідки, наше улюблене ласування.

-так , так -защебетали інші пташеки і стали весело стрибати по її старих гілках, струшуючи маленькі сніжинки.

-ні, це не ви мені дякувати повинні, а я вам - ніжним голосочком відповіла садова царівна. -якби не ви, мої маленькі, весною гусінь поїла б мої ніжні листочки, пахучий цвіт би осипався і не було б ягідок. так я й стояла б в зажурі весь час.

-та ми ж друзі! і завжди будемо   один -одному! ти для нас, як матінка- годувальниця, ми ніколи не забудемо твоєї щедросі - весело зачиркали пташеки. - тепер жодного дня більше не буде, коли б ти журилася. завжди прилітатимемо ми, твої помічники й розрадники.

 


Другие вопросы по МХК

Вопрос
МХК, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
МХК, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по МХК: Сделать курсовую на тему симукляр и образ в современной культуре на 45-50 страниц​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube