Категория
МХК, опубликовано 07.06.2020 03:10

Нужно нарисовать Любой рисунок на гравюре сам не могу, гравюры нет! Взарание

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Пушкин в молодостиииииииииииииииии
Ответ
Ответ оставил: Гость

3см*15000=450м

7см*15000=1050и

450м*1050м=272500м^2

Ответ
Ответ оставил: Гость

    що це за гамір надворі? невже знову пташки бавляться в пухнастому сніжку? так, і дійсно, маленькі та прудкі вони літають навипередки з вітром та сніговієм, над садком у пошуках поживи.

    у   дворі    нашого будинку росте горобина. давно вона росте, гордлива ті іноді журлива   красуня, з солодким червоним намистом. кожної зими сніжок ніжно додає до її намиста, срібний свій оксамит. я  навіть не пам"ятаю коли її там  ще не було. стара вона та розлога. ніби царівна усьго саду. останнім часом до неї часто прилітають маленькі друзі - птахи. щось щебечуть, звеселяють її, розказують про свої

    ось і сьогодні стою я біля горобини і чую, як птахи розмовляють зі стареньким  деревом.

- люба горобино, як ми вдячні тобі, що в золоті осені ти не забула про нас і приберегла   свої ягідки, наше улюблене ласування.

-так , так -защебетали інші пташеки і стали весело стрибати по її старих гілках, струшуючи маленькі сніжинки.

-ні, це не ви мені дякувати повинні, а я вам - ніжним голосочком відповіла садова царівна. -якби не ви, мої маленькі, весною гусінь поїла б мої ніжні листочки, пахучий цвіт би осипався і не було б ягідок. так я й стояла б в зажурі весь час.

-та ми ж друзі! і завжди будемо   один -одному! ти для нас, як матінка- годувальниця, ми ніколи не забудемо твоєї щедросі - весело зачиркали пташеки. - тепер жодного дня більше не буде, коли б ти журилася. завжди прилітатимемо ми, твої помічники й розрадники.

 

Ответ
Ответ оставил: Гость

 

ав²=вс²+ас²=49+51=100  ⇒⇒⇒⇒⇒ав=10( по те ореме пифагора

sina bc \ab=7 /10=0,7


Другие вопросы по МХК

Вопрос
МХК, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
МХК, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по МХК: Нужно нарисовать Любой рисунок на гравюре сам не могу, гравюры нет! Взарание... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube