Категория
Музыка, опубликовано 07.06.2020 01:51

музыка даю 30+15 баллов
Описать свои впечатления о произведении Ансамбль «Иван Купала». Песня «Пчелы» небольшое сочинение

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Мне понравилось необычное звучание этого произведения вовремя чувствуется сама атмосфера которую хотел передать автор и то что у него необычное звучание придает интерес к данного произведения я в восторге от гармоничности нот и мелодии

Ответ
Ответ оставил: Гость

Америка частина світу, яка об'єднує два материка: Північну і Південну Америку. У складі Америки часто виділяють також Центральну Америку (що розташовується між Теуантепекський і Панамським перешийками) яку відносять або до Північної, або до Південній Америці. Самою північної точкою Північної Америки є мис Мерчісон на півострові Бутія (71 ° 50 "с. Ш.), Найзахіднішої мис Принца Уельського на Алясці (168 ° 40 'зх. Д.), самій східній мис Чарльза на Лабрадорі (55 ° 40 "з. д.). Якщо за південний кордон материка прийняти Панамський перешийок, то площа материка складе 20 360 тис. км2 До Північній Америці відносять Гренландію (2176 тис. км2), Канадський Арктичний архіпелаг (1300 тис. км2), Вест-Индские острови (2400 тис. км2) та ін Протягом геологічної історії зв'язку між Північною і Південною Америкою були нестійкі, і розвиток природи кожного материка відбувалося самостійно. Наслідком цього є індивідуальність плану їх геологічної будови, яка виражається в наявності у кожного з них самостійних древніх ядер і оздоблюють їх більш молодих складчастих структур. Континентальні зв'язку між материками в даний час настільки слабкі, що ніякої спільності структури географічної зональності не існує; кожен материк має своєрідний і цілком завершений план географічної зональності, що включає зони приокеанических і внутріматерикових секторів. Обидва материка мають все ж і ряд спільних природних особливостей. Північну і Південну Америку ріднить наявність єдиної гірської системи Кордильєр. Завдяки існуванню цієї системи, обом материкам притаманна меридиональная спрямованість основних елементів орографії та асиметричність, в чому проявляється основна відмінність їх від плану орографического будови Євразії. На противагу Євразії, центральні та східні частини цих материків являють собою або рівнини, або плоскогір'я, тоді як західні краю мають гірський рельєф. Кордильєри є мостом між двома материками, що полегшив обмін флори і фауни, завдяки чому між Північною і Південною Америкою гаються певні риси подібності в флористичному і фауністичному складі. Але ці схожості не дозволяють ще говорити про спільність їх флори і фауни. У цьому відношенні Північна Америка має набагато більше спільного з Євразією, з якою вона була пов'язана протягом тривалого періоду. Найбільш істотні відмінності між материками визначаються їх географічним положенням. Велика частина Північної Америки розташовується в холодному і помірному термічних поясах, тоді як Південна Америка лежить переважно в спекотних поясах.

Цим пояснюються великі відмінності в характері зональних компонентів природи материків. У Північній Америці найбільшу територію займають зони тундри і лісів помірного поясу, в Південній Америці зони екваторіальних лісів і саван. Нарешті, необхідно звернути увагу на характер географічних зон у Північній Америці. Майже у всій східній частині материка (на заході зональність видозмінена впливом рельєфу Кордильєр), зони мають з північного заходу на південний схід, а в південній частині навіть з півночі на південь. Однією з чудових особливостей фізичної географії Північної Америки є широкий розвиток зон, що протягуються в меридіональному напрямку. Причина цього криється у своєрідній конфігурації, розмірах і пристрої поверхні материка, про що буде сказано далі. Більшу частину материка займають території Сполучених Штатів Америки (з Аляскою св. 9,3 млн./км2) і Канади (близько 10,0 млн. км2). Значно менше площа Мексики (близько 2,0 млн. км2). Крім цих держав, в Північній Америці є володіння Данії (острів Гренландія) і Франції (острови Сен-П'єр і Мікелон).

Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Деревянные духовые Флейта, гобой, кларнет, саксофон, фагот 2. Медные духовые Валторна, труба, тромбон, туба 3. Характерные инструменты Арфа, фортепиано, челеста 4. Ударные инструменты Малый барабан, большой барабан, колокола, литавры 5. Струнные Скрипка, альт, виолончель, контрабас.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вальс зародился в Вене
Ответ
Ответ оставил: Гость
Мощное произведение, в котором воплотились эстетические принципы и новаторские искания Чайковского в области симфонической музыки.


Другие вопросы по музыке

Вопрос
Музыка, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Музыка, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по музыке: музыка даю 30+15 балловОписать свои впечатления о произведении Ансамбль «Иван Купала». Песня «Пчелы» небольшое сочинение... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube