Категория
Музыка, опубликовано 01.06.2023 00:34

Опишіть оперету Й. Штрауса «Летюча миша»

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Відповідь:

Галантні чоловіки у фраках, привабливі жінки у яскравих сукнях, чарiвнi мелодiї вальсу, п’янке шампанське, жарти, веселощі – атмосфера справжнього карнавалу…

На маскарадi, влаштованому князем Орловським, Генрiх Айзенштайн, завзятий «дон-жуан», зустрічає прекрасну жінку в костюмі летючої миші i закохується в неї. Багато зусиль прикладає вiн, аби спокусити красуню, не підозрюючи, що чарівна незнайомка в масці – його  власна дружина Розалiнда. Ображена і спантеличена, вона залишається невпізнаною і вирішує провчити невірного чоловіка…

Оперета «Летюча миша» була написана Йоганном Штраусом на одному диханні всього за 42 дні.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Сюжет "Летючої миші" розгортається навколо головного героя, графа Ейзенштейна, який планує провести ніч у місцевій в'язниці, але перед тим відвідати бал Маскараду, організований своїм другом, принцем Орлофським. Його дружина, Розалінда, що невідомо про ці плани, вирішує також піти на бал, одягаючись у маску та виступаючи як справжня летюча миша. У павутині інтриг, сплетених навколо цього балу, розгортаються різні комічні та непередбачувані ситуації, що призводять до багатьох непередбачуваних зворотів.

Оперета "Летюча миша" має багатий смішний сюжет та запальну музику, що додає їй неперевершений шарм. Штраус вдало поєднує романтичні мелодії, вальси, польки та марші з жвавими та жартівливими ансамблями та аріями. В опереті присутні яскраві танцювальні номери, такі як "Кульбаба-полька" та "Три гривні", які стали відомими в світовій культурі.

"Летюча миша" вважається однією з найуспішніших оперет Штрауса та взагалі однією з найвідоміших оперет у світовій музичній літературі.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сильно срочно????Подожди немного...

Ответ
Ответ оставил: Гость
Штальбаум
Его жена
Их дети:Клара (Мари, Маша),
 принцесса
Фриц (Миша)
Марианна,
племянница
Няня
Дроссельмейер
Щелкунчик, принц
Фея Драже
Принц Коклюш
Кукла
Паяц (шут)
Король мышей
Кордебалет: гости, родственники, слуги, маски, пажи, цветы, игрушки, солдатики и т. д.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Фото не могу
от ми - ми, соль, си, ре
от фа - фа, ля, до, ми
от соль - соль, си, ре, фа
от ля - ля, до, ми, соль


Другие вопросы по музыке

Вопрос
Музыка, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Музыка, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Музыка, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по музыке: Опишіть оперету Й. Штрауса «Летюча миша»... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube