Категория
Обществознание, опубликовано 27.11.2019 00:13

Ндивідуальні особливості іллі рєпіна?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ: ілля́ юхи́мович рє́пін (стар. рѣпинъ [4], ріпин[5]; 24 липня (5 серпня) 1844, слобода осинівка біля чугуєва, харківська губернія, російська імперія — 29 вересня 1930, куоккала[ru], терійокі,   фінляндія) — український художник-живописець. син солдата, в юності працював іконописцем. займався в малювальній школі під керівництвом і. м. крамського, продовжив навчання в петербурзькій академії мистецтв.

з 1878 року — член товариства пересувних художніх виставок. академік імператорської академії мистецтв. професор — керівник майстерні (1894—1907) та ректор (1898—1899) академії мистецтв, викладач школи-майстерні тенішевої; серед його учнів — б. м. кустодієв, і. е. грабар, і. с. куліков[ru], ф. а. малявін, а. п. остроумова-лєбєдєва[ru], м. і. фешин. безпосередній наставник в. о. сєрова.

уже з самого початку свого творчого шляху, з 1870-х років, рєпін став однією з ключових фігур реалізму в російській імперії. художнику вдалось вирішити завдання відбивання в живописному творі всієї різноманітності довколишнього життя, у своїй творчості він зумів охопити всі сторони сучасності, зачепити теми, що турбували громадськість, гостро реагував на злобу доби. рєпінській художній мові була властива пластичність, він сприймав різні стилістичні напрямки від іспанців і голландців xvii століття до олександра іванова[ru] та сучасних французьких імпресіоністів.

розквіт творчості рєпіна припав на 1880-і роки. він створює галерею портретів сучасників, працює як історичний художник і майстер побутових сцен. у жанрі історичного живопису його приваблювала можливість розкрити емоційну виразність пропонованої ситуації. стихією художника була сучасність, і, навіть створюючи картини на теми легендарного минулого, він залишався майстром наболілої сучасності, скорочуючи відстань між глядачем і героями своїх творів. останні 30 років життя рєпін прожив у фінляндії, у своїй садибі пенати в куоккалі. він продовжував працювати, хоча вже не так інтенсивно, як колись. в останні роки він перейшов на біблійні сюжети. у куоккалі рєпін написав мемуари, низка його нарисів увійшла до книги спогадів «далеке близьке». рєпін був близьким другом українського історика дмитра яворницького.

объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
В итоге, правовое государство то, которое подчинено нормам права. Деятельность такого государства направлена на защиту достоинства, чести и свободы прав человека. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Гильдия, мне кажется так.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Культура - это результат преобразования человеком как внешнего мира, природы, окружающей действительности, таки  совершенствование самого себя во всех формах своего проявления.


Другие вопросы по обществознанию

Вопрос
Обществознание, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по обществознанию: Ндивідуальні особливості іллі рєпіна?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube