Категория
Обществознание, опубликовано 07.06.2020 01:22

Напишіть есе "Професія моєї мрії"​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

У світі існує величезна кількість всіляких професій. Починаючи від самих звичайних, таких як бухгалтер або продавець, і закінчуючи поодинокими і незвичайними, такими як винахідник або космонавт. Кожна з них важлива по-своєму.

У дитинстві я мріяв стати лікарем, як моя мама. Це дуже благородна і відповідальна професія. Лікарі щодня рятують десятки людських життів, часто на шкоду своєму вільного часу. Іноді мама навіть на вихідних йде на виклик, тому що не може кинути пацієнта в біді. Я грав у лікаря зі своїми друзями, і мені було цікаво. Але якось мама взяла мене з собою на роботу – я довго вона нарешті погодилася.

Я зрозумів, наскільки нелегка робота і скільки потрібно віддавати пацієнтам сил і душевного тепла, часто не отримуючи нічого натомість. І тоді я подумав, що ця професія навряд чи мені підійде.

Я став роздумувати над тим, чим би я хотів займатися все життя, і вирішив, що більше за все я хотів би стати журналістом. З журналістською освітою я зміг би навіть писати книги. В моїй уяві живуть цілі світи, і я з задоволенням випустив би їх на папір, надавши матеріальну форму і розділивши їх з читачами. Я зрозумів це, коли моя маленька сестра не могла заснути, і мені довелося складати для неї казки. Вона тоді сказала, що в мене є талант.

Коли я розповів мамі, що більше не хочу бути лікарем, а хочу писати книги, вона мене підтримала, сказавши, що у кожного в житті має бути своє призначення і вона буде мною пишатися, якщо я досягну успіху в письменстві.

Я розумію, щоб дійсно чогось досягти, мені доведеться багато вчитися, а потім прикладати масу зусиль до роботи, але думаю, це того варто. Можливо, коли-небудь я стану відомим, і мої книги будуть продаватися у всіх магазинах, а може навіть будуть читати в школі

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
На месте лесных пожарищ первым вырастает кипрей или иван-чай. (на сколько мне известно)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Правительство-это люди,которые правят областью/городом/страной.Их задача устанавливать законы,давать возможность жить людям в спокойных и нормальных условиях.Граждане,проживающие в том или ином месте,обязаны соблюдать порядок,нести свою лепту в общество.
вроде как-то так х)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Для меня понятие «образование» всегда ассоциируется со словом «школа», потому что именно здесь, в школе, мы, придя в первый класс, начали постигать азы знаний. Перед нами с каждым днём всё шире и шире распахивался огромный мир, наполненный сиянием солнца, мерцанием звёзд, удивительными открытиями, интересными фактами… А связующим звеном между этим увлекательным миром и нами, учениками, стал учитель, который терпеливо укреплял в нашем сознании мысль о необходимости приобретения знаний обо всём, что нас окружает.


Другие вопросы по обществознанию

Вопрос
Обществознание, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по обществознанию: Напишіть есе "Професія моєї мрії"​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube