Категория
Обществознание, опубликовано 06.06.2020 22:47

Що робиться з людиною коли в неї вдаряє блискавка​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Блискавка – реальна загроза життю, нехай і не така близька, як автомобільна аварія. У всьому світі від блискавок за рік гине більше десяти тисяч чоловік. Це, на хвилиночку, набагато більше, ніж гине в авіакатастрофах. А статус «кари з неба» і зовсім огортає блискавку завісою таємничості й страху.

ватмосфері бушує вісім мільйонів електричних розрядів. Щодня. Спробуйте уявити цю картину: ніби над вами розвісили величезний парасольку з металевого дроту під напругою. Удар блискавки – практично гарантована смерть для людини, виживають після нього далеко не всі. Все це призвело до великої кількості міфів, в які продовжують вірити навіть освідчені люди. Ми вирішили розвінчати найстійкіші і найнебезпечніші з них.

samyie krasivyie molnii so vsego sveta

Не чіпайте потерпілого

Одна з найбільш згубних помилок про блискавки стосується вже постраждалих від неї людей. Перекази свідчать, що людину, в яку влучила блискавка, потрібно обов’язково закопати в землю – щоб вийшов заряд, а до того не чіпати голими руками і металевими предметами. Звучить, як повна маячня. Проте, більше 80% нещасних випадків з людьми закінчувалися плачевно саме з цієї причини: навколишн боялися їх зачепити. Насправді ж, людське тіло не може утримувати електричний заряд самостійно.

2

Ховатися під деревами

Не варто шукати порятунку від стихії, що розбушувалася під деревом. Тим більше, під високим. Від дощу воно вас, можливо, і врятує, а от блискавка цілком може сюди вдарити, як в найвищу на місцевості точку.

3

Блискавка буває тільки під час дощу

Насправді, блискавка здатна з’явитися в цілих десяти кілометрах від того місця, де зараз йде дощ. Пам’ятайте про це, коли наступного разу вирішите пробігтися відразу по закінченні зливи. Краще бпочекати півгодини, про всяк випадок.

4

Гумове взуття

Чоботи на гумовій підошві не зможуть врятувати вас від удару блискавки – всупереч поширеній думці.

5

Водойма

Існує думка, що блискавка не потрапляє ні в річки, ні в озера. Насправді, ще як потрапляє. Причому, електричний удар буде поширюватися не в глиб, а в широчінь. Тобто, якщо ви – водолаз, то можете, в принципі, нічого не боятися. А ось якщо ви – плавець, то краще буде від грозового фронту подалі. І швидше.

Ответ
Ответ оставил: Гость
К таким основным видам деятельности относятся общение, игра, учение и труд.
Ответ
Ответ оставил: Гость
окстись где же вы узрели в россии " гражданское общество" в рф авторитарно-полицейский режим"
Ответ
Ответ оставил: Гость
Если мальчик совершит убийство, то его посадят в детскую калонию строгово режима или посадят родитлей, а ребёнка в детский дом. Если незначительное приступление то с родителей возьмут штраф.



Другие вопросы по обществознанию

Вопрос
Обществознание, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по обществознанию: Що робиться з людиною коли в неї вдаряє блискавка​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube