Категория
ОБЖ, опубликовано 03.04.2020 16:26

З якого моменту після інфікування людина може заразити інших?

коли розів’ється СНІД;

на останній стадії СНІДу.

після закінчення періоду «вікна»;

відразу, з моменту свого зараження;

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

коли розів'ється СНІД

Ответ
Ответ оставил: Гость
Малооблачно, ветер слабый, без осадков
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вважається, що звички – це якась форма поведінки людини. Є як позитивні звички, так і негативні Корисні звички призводять до розвитку особистості, а шкідливі, навпаки, до її знищення. Важливо знати, що звички - річ стійка.Студентам особливо потрібно стежити за тим, щоб були присутні поруч тільки позитивні звички. Корисними звичками можуть бути завзято, прагнути пізнати все нове і якомога більше дізнатися, прагнення до фізичних вправ, прагнення до культурного проведення вільного часу, наприклад відвідування театру, читання книг.Всі ці заняття потроху збагачують людину знаннями. Але, незважаючи на всю цю чистоту у студентів з’являються і шкідливі звички. Це збитий раціон харчування, нерегулярний сон, а також пропуски на заняттях або не виконання домашньої роботи. Найбільш шкідливі звички це, звичайно ж, куріння і розпивання алкогольних напоїв. Звички можуть запросто перерости в порок і надалі зіпсувати все життя людині.Лікарі нагадують, що ризик розвитку серцево судинних захворювань з’являється саме від куріння. Дуже шкідлива дія надає сигарета з нікотином. Коли припустимо, юний студент курить сигарету його судини розширюються і тим самим він може відчути що поліпшується його працездатність, але зовсім не на довго.Але після, якого, то періоду знову розумова працездатність знижується і з’являється знову потреба в сигареті. Також для чоловіків куріння не дуже позитивно, адже якщо курити тривалий час це призводить до поганої роботи секреції. Все частіше виділяється в кров адреналін, підвищується артеріальний тиск, що призводить до порушення биття серця.

Скопійовано із сайту "Uatvory" http://www.uatvory.ru/2015/11/tvi-na-temu-shkidluvi-ta-korusni-zvuchku.html
Ответ
Ответ оставил: Гость
Фильтрующие противогазы и респираторы являются основными средствами индивидуальной защиты органов дыхания, лица и глаз от отравляющих веществ (ОВ), радиоактивной пыли (РП) и биологических аэрозолей. Принцип защитного действия их основан на предварительном очищении (фильтрации), вдыхаемого человеком воздуха от различных вредных примесей.Противогаза используют в положениях «походном», «наготове» и «боевом». Для перевода противогаза в «походное» положение необходимо: надеть сумку с противогазом через правое плечо так, чтобы она находилась на левом боку и клапан ее был обращен от себя. Подогнать длину плечевого ремня так, чтобы верхний край сумки был на уровне поясного ремня. Отстегнуть клапан сумки, вынуть противогаз, проверить состояние шлем-маски, стекол очков, клапанов вдоха и выдоха. Осмотреть ФПК и проверить наличие резиновой пробки, надежность соединения шлем-маски с ФПК, наличие коробки с незапотевающими пленками. Закрыть нижнее отверстие ФПК резиновой пробкой. Уложить противогаз в сумку и застегнуть ее клапан. Сдвинуть сумку с противогазом назад и закрепить его на туловище с помощью поясной тесемки.


Другие вопросы по ОБЖ

Вопрос
ОБЖ, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по ОБЖ: З якого моменту після інфікування людина може заразити інших? коли розів’ється СНІД; на останній стадії СНІДу. після закінчення періоду «вікна»; відразу, з моменту свого зараження;... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube