Категория
ОБЖ, опубликовано 06.06.2020 23:27

1.Якіякостіпритаманнігармонійнорозвиненійособистості? а) відсутністьсамоповаги; б) прагнення до самовдосконалення й саморозвитку, творчийпідхід до будь-якоїсправи; в) розбіжність думок, слів, дій і бажаньлюдини; г) агресивність. 2.На статеведозрівання позитивно впливає: а) куріння; б) вживання алкоголю; в) раціональнехарчування й дотримання режиму дня; г) використаннянаркотиків. 3.Якщопідлітокзахоплюєтьсяінформатикою й більшенічим не хочезайматися, то такаситуаціяможепризвести до: а) гармонійногорозвиткуособистості; б) однобічногорозвиткуособистості;в) готовностіжити в різнихекономічнихситуаціях; г) вмінняспілкуватися з різними людьми. 4. Тероризм – це: а) метод, за до зованагрупаабопартіянамагаєтьсядосягтисвоїхцілей, використовуючинасильство; б) метод, за до зованагрупаабопартіянамагаєтьсядосягтисвоїхцілей, використовуючи переговори;в) метод, не пов’язаний з вибухами й підпаламижитлових та адміністративнихбудівель, магазинів, вокзалів, захопленнямзаручників; г) метод, який не засуджуєсвітовагромадськість. 5. Чиможелюдинанехтуватиінтересамиіншоїлюдини й досягативласної мети за рахунокнеї? а) так слідробитизавжди; б) ні, це неприпустимо, такідіїруйнують вашу особистість, роблятьїї морально хворою; в) у деякихситуаціяхможна, а в деякихні; г) якщо вам не подобаєтьсяцялюдина, то можна. 6. Яка поведінка буде безпечною, якщовипотрапили в перестрілку? а) стати на повензріст і спробувативтектиподалі; б) кричати й привертати до себе увагу; в) лягти, роззирнутися, вибратинайближчеукриття й пробратися до нього, не зводячись на повензріст; г) бігати з одного місця в інше. ІІ рівень – середній А. Дайте визначення таким поняттям: 1. Упевненаповедінка – це … 1. Статеведозрівання – це … 2. С Н І Д – це … 3. Відповідальність – це … Б. Однієюрискоюпідкресліть, щопотрібно для успішноготренуванняпам’яті й запам’ятовування, а двома – щонепотрібно: – володітиосновнимизнаннями, необхідними для розумінняінформації; не усвідомлювати свою мету; виявлятимаксимальнийінтерес до інформації; створюватиабообиратинесприятливіумови для роботи; матихорошийнастрій. ІІІ рівень – достатній 1. Допишітьречення. Зміцнення здоров’я – це _____________________________________________ Альтруїзм – це _____________________________________________________ 2. Напишіть п’ять і більше ознак гендерних стереотипів, які існують в нашому суспільстві. 3. Доповнітьнаведенітвердження: – без духовностілюдина не можеподолатихвороби, одужати, бути здоровою і щасливою тому, що ________________________________________________ ІVрівень – високий Дайте обгрунтованувідповідь. 1. Поміркуйте, чомудуховнийрозвитоклюдинибезпосередньопов’язанийіззадоволеннямвищихлюдських потреб: пізнавальних, естетичних, потреб у самореалізації. 2. Обгрунтуйте свою власнупозиціющодопроблеми: “С Н І Д – лихо чипровиналюдства?”. 3. Якимдуховнимзмістом, на вашу думку, булонаповненежиттяМатеріТерези?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ураган - порывистый сильный ветер, смерч- направленный в образе глубокой воронки сильный ветер.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Озеро , река ................
Ответ
Ответ оставил: Гость

держимся расстоянии 2-3 метра, ибо мы тоже можем попасть к нему. ни в коем случае не лезем спасать его в воду.\

перво-наперво звоним в скорую. можно позвать на . однако самый разумный способ ему, это палка, или доска, которую мы должны дать ему, как опору.

представим, что мы его вытащили. уходите с того места вдвоем, аккуратно, желательно ползти, чтобы распределить вес по всему периметру вашего тела, т.е уменьшить шанс провалиться снова.

далее, чтобы человек не умер от переохлаждения, дайте ему как можно больше сухих вещей. ведь он мокрый, на морозе, ему холоднее чем вам.

после того как приедет скорая его нужно осмотреть и т.п. но это будет уже не в вашей компетенции.

Ответ
Ответ оставил: Гость

1. в комнате  были следы вчерашнего обеда и ужина. из комнаты  не было никакой возможности  выбраться. под отцовской крышею здесь я жил и рос. деревья в лёгком инее. рассказывать о трагедии  и эпопее. подойти к окраине  деревни. встретиться на лекции  в музее. в колючем кустарнике не спрячешься. бездонную  бочку водой не наполнишь денисов ехал рядом с петром  ростовым2 - в


Другие вопросы по ОБЖ

Вопрос
ОБЖ, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
ОБЖ, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по ОБЖ: 1.Якіякостіпритаманнігармонійнорозвиненійособистості? а) відсутністьсамоповаги; б) прагнення до самовдосконалення й саморозвитку, творчийпідхід до будь-якоїсправи; в) розбіжність думок, слів, дій і бажаньлюдини; г) агресивність. 2.На статеведозрівання позитивно впливає: а) куріння; б) вживання алкоголю; в) раціональнехарчування й дотримання режиму... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube