Категория
ОБЖ, опубликовано 29.05.2020 10:19

Будь ласка зробіть завдання !!!
1.Підлітка спіймали на крадіжці в магазині й повідомили про це відповідні органи. Хлопець голосно кричав і пручався, доки не приїхали працівники поліції. … Продовжте сюжет за всіма можливими варіантами розвитку. Змоделюйте поведінку підлітка: правильну і невірну. Прокоментуйте.
2.Двоє дорослих чоловіків на зупинці громадського транспорту пограбували жінку, відібравши в неї сумочку. Коли поліцейські опитували всіх свідків про злочин, ніхто нічого не міг відповісти. Одна жінка вказала на хлопця підліткового віку як на співучасника, бо він разом із злочинцями вийшов із одного таксі. Хлопця забрали у відділок …
Продовжте сюжет за всіма можливими варіантами розвитку. Змоделюйте поведінку підлітка: правильну і невірну. Прокоментуйте.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

1.1. Підліток починає ще більше пручатися, кричати, благати відпустити. Починає казати що він так більше не буде, подекуди навіть виривався і тікав, але його ловили. Потім визвали його батьків, його наказали, на наступний день він утік з дому. Його довго шукали але не знайшли.

P.S. Неправельна поведінка підлітка

1.2. Підліток починає погоджуватися з тим що він винен що він не правельно зробив, починає казати що він так більше не буде. Підліток навіть пропонує відробити за те що зробив. Його наказали, і він зрозумів за що це сталося.

2. Жінка зробила не правельно, вона навіть не знала хто пограбував, инщі люди повині були сказати що це якісь два чоловіка, а грабіжники пограбували жінку так ще й хлопця підставили!

Ответ
Ответ оставил: Гость

значении может быть разным: многие могут подумать что ведьмы это гадалки которые проклинают людей.другие же могут подумать что это существа которые не существуют в нашем мире.а другие могут подумать что это разведчицы и людям,тоесть ведуны. вот

Ответ
Ответ оставил: Гость

добрый вечер. я решил , составив таблицу:

случай 1-ый:               v                         t                         a

                    1-ый к.     х                         8ч.                     8х(учитывая, что a=v*t)

                    2-ой к.     у                           12ч.                   12у

случай 2-ой:

                    1-ый к.     х(постоянная)       (1/х)                 1

                    2-ой к.     у(постоянная)         (1/у)                 1

решение:

составляем систему из двух условий: 8х+12у=1; 1/х+8=1/у(из условия), выражаем у через х и получаем квадратное уравнение (16/3)х^2+x-1/12=0,умножаем все на 12, получаем, что 64x^2+12х-1=0, находим корни квадратного уравнения, получаем, что х=1/16,х=-1/4, производительность не может быть отрицательной, поэтому отрицательный корень автоматически отбрасываем, получаем что 1 выполнит всю работу за 16 часов, а второй за 24 часа.

ответ: 16часов, 24 часав

Ответ
Ответ оставил: Гость
16 этаж! 68 делим на 17, получится по 4 квартиры на этаже. а это значит, что квартира 63 находится на 16 этаже


Другие вопросы по ОБЖ

Вопрос
ОБЖ, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
ОБЖ, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по ОБЖ: Будь ласка зробіть завдання !!! 1.Підлітка спіймали на крадіжці в магазині й повідомили про це відповідні органи. Хлопець голосно кричав і пручався, доки не приїхали працівники поліції. … Продовжте сюжет за всіма можливими варіантами розвитку. Змоделюйте поведінку підлітка: правильну і невірну. Прокоментуйте. 2.Двоє дорослих чоловіків на зупинці гр... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube